/en
ضد کپک کیک
بازدید سایت

بازديد صفحات : 8836
بازديد امروز : 907
كل بازديدها : 410273324
افراد آنلاين : 198
ضد کپک کیک

این نگهدارنده که بصورت مایع می باشد , اختصاصاً جهت جلوگیری از رشد کپک و افزایش زمان ماندگاری در انواع کیک و فرآورده های تولیدی با بیکینگ پودر مورد استفاده قرار می گیرد.
اثرات و مزایای نگهدارنده :  
با ایجاد پیوند قوی با آب آزاد ضمن مهار رشد انواع میکروارگانیسم ها خصوصاً کپک ها و مخمرها باعث بهبود و افزایش احساس نرمی و تازگی محصول می گردد.
موجب افزایش زمان ماندگاری و جلوگیری از خشک و خرد شدن کیک می شود.
بعلت قدرت باندینگ بسیار قوی با آب آزاد , میزان مصرف آن از سایر رقبا بسیار کمتر بوده و ضمن صرفه اقتصادی , موجب تلخی محصول نمی گردد.
روی PH نهایی محصول هیچ اثر نامطلوبی نمی گذارد.
به علت مایع بودن براحتی در خمیر پخش می گردد.
این مایع بدون طعم و رنگ بوده و بر ظاهر نهایی محصول تأثیر نمی گذارد.
فاقد هرگونه مواد آلرژی زا می باشد.
اطلاعات بیشتر درباره مایع نگهدارنده کیک و فراورده های نان




مایع نگهدارنده کیک
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد