طعم دهنده سیب (اسانس سیب)
ویژگی ها:
1. مایع (محلول در آب، محلول در روغن، محلول در آب و روغن) و به شکل پودر
2. اسانس
سیب مقاوم در برابر حرارت بالا
3. گواهینامه ISO,HACCP,QC
اسانس
سیب مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات
1. نان، کیک، پفک، شیرینی، بیسکویت
2. انواع نوشیدنی ها
3. شیرینی و آب نبات
4. محصولات لبنی
5. آدامس
6. مواد غذایی دیگر.
برای اطلاعات بیشتردرباره اسانس
سیب کلیک کنید.
مشاهده لیست کامل اسانس های میوه ای
اسانس سیب
برای خرید اسانس سیب کلیک کنی کلیکد. کلیک