/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 101
بازديد امروز : 24
كل بازديدها : 45465930
افراد آنلاين : 227

نويسندگان رحیم تقی زادفرید و زهره کدخدا     تاريخ انتشار : 92/08/01
شناسایی روی در محصولات غذایی
شناسایی روی در محصولات غذایی
1- هدف
اين SOP شناسايي روي را توضيح مي دهد.
2- كاربرد
زمانيكه در آزمايشگاه شيمي بخش آزمايشگاه كنتـرل كيفيت احتياج به شناسايي روي باشد از اين SOP  استفاده مي شود.
3- مسؤوليت
    كارشناس آزمايشگاه شيمي مسئول اجراي اين SOP است و رئيس آزمايشـگاه شيـمي مسـئول نظارت بر حسن اجراي آن مي باشد.
4- مواد لازم
4-1- سديم استات
4-2- هيدروژن سولفيد
4-3- استيك اسيد
4-4- هيدروكلريك اسيد  3 نرمال (SOP شماره 90   )
4-5- آمونيوم سولفيد TS (SOP شماره  27  )
4-6- پتاسيم فروسيانيد TS (SOP شماره 25 )
5- تجهيزات لازم
5-1- بشر
6- دستور كار
6-1- محلول هاي نمك هاي روي ، در حضور سديم استات با هيدروژن سولفيد ، رسوب سفيدي به وجود مي آورند كه در استيك اسيد نامحلول و در هيدروكلريك اسيد 3 نرمال محلول است.
6-2- آمونيوم سولفيد TS ، در محلول هاي خنثي و در محلول هاي قليايي ، رسوب مشابهي را به وجود مي آورد.
6-3- نمك هاي روي در محلول ، با پتاسيم فروسيانيد TS ، رسوب سفيدي به وجود مي آورند كه در هيدروكلريك اسيد 3 نرمال نامحلول است.
7- مراجع:USP 2006  
منبع مقاله : usp2006
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد