/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 10690
بازديد امروز : 1031
كل بازديدها : 45995169
افراد آنلاين : 133

نويسندگان رحیم تقی زادفرید و زهره کدخدا     تاريخ انتشار : 92/08/01
اندازه‌گيري مقدار خاكستر در فرآورده‌هاي گوشتي
دستورالعمل اندازه‌گيري مقدار خاكستر در فرآورده‌هاي گوشتي
1- هدف:
هدف از تدوين اين روش كار اندازه‌گيري مقدار خاكستر در فرآورده‌هاي گوشتي شامل سوسيس، كالباس و موارد مشابه است.
2- دامنه عملكرد:
براي تعيين مقدار خاكستر در فرآورده‌هاي  گوشتي از اين روش مي‌توان استفاده كرد.
3- مسئووليت:
كارشناسان بخش اين روش را اجرا مي‌كنند و مسئول بخش بر حسن اجراي آن نظارت دارد.
4- گزارش:
4-1) نتايج در فرم يا دفتر گزارش كار ثبت گردد.
5- مواد و تجهيزات:
5-1) مواد شيميايي و معرفها:
5-2) تجهيزات و لوازم شيشه‌اي:
5-2-1) ترازوي حساس آزمايشگاهي با دقت 0001/0 گرم
5-2-2) كوره با درجه حرارت C 550 - C 500
5-2-3) هود
5-2-4) اتو با درجه حرارت C 105 - C 100
5-2-5) كپسول چيني
1
5-2-6) دسيكاتور حاوي رطوبت گير (سليكاژل)
5-2-7) گيره (انبر)
5-2-8) سه پايه
5-2-9) توري نسوز
6- روش كار:
6-1) مقدمه:
6-2)  تهيه محلولها:
6-3) آماده‌سازي نمونه:
6-4) مراحل انجام آزمايش:
6-4-1) اتو را روشن نموده تا به حرارت C 105 - C 100 برسد.
6-4-2) كپسول چيني را در اتو گذاشته تا به وزن ثابت نماييد.
6-4-3) كپسول را با انبر (گيره) برداشته در دسيكاتور خنك نماييد.
6-4-4) كپسول را به دقت وزن نمائيد.
6-4-5) مقداري از نمونه همگن شده (gr 1-2) را در كپسول ريخته و وزن نمائيد.
6-4-6) شعله را زير هود روشن نمائيد توري نسوز را روي شعله قرار دهيد.
6-4-7) كپسول را روي توري نسوز قرار داده تا محتوي درون كپسول بسوزد تا سياه رنگ شود و دود از آن متصاعد شود.
6-4-8) كپسول را با انبر برداشته در دسيكاتور قرار دهيد.
6-4-9) كپسول را در كوره قرار داده و كوره را روشن نمائيد تا به درجه حرارت C 550 - C 500 برسد.
2
6-4-10) تا زمان سفيد شدن محتوي درون كپسول حرارت را ادامه دهيد.
6-4-11) در صورتي كه محتوي درون كپسول به رنگ سفيد در نيامد چند قطره آب مقطر اضافه كرده مجدداً در كوره قرار دهيد تا به رنگ سفيد (خاكستر) در آيد.
6-4-12) كپسول را توسط گيره در دسيكاتور قرار دهيد تا خنك شود.
6-4-13) كپسول را با ترازو دقيقاً وزن نمائيد.
6-5) محاسبات: با استفاده از فرمول زير درصد خاكستر نمونه را محاسبه نمائيد.
                                                                    (m2-m)/(m1-m) = ميزان خاكستر بر حسب گرم درصد وزني
وزن بوته با نمونه بعد از خاكستر شدن بر حسب m2 = g
وزن بوته خالي بر حسب m1 = g
وزن نمونه برداشتي بر حسب m = g
افرانس : روشهاي داخلی آزمايشگاه آناليز دستگاهی شرکت آدونیس.
منبع مقاله : روشهاي داخلی آزمايشگاه آناليز دستگاهی شرکت آدونیس
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد