/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 467
بازديد امروز : 116
كل بازديدها : 43534644
افراد آنلاين : 101
نام مقالهتاريخ انتشار
تعيين مقدار آپیژنین گلوکوزاید در بابونه92/08/01
تعيين مقدار فلاونوئيدها بر مبناي هيپروزيد92/08/01
تعيين مقدار كامازولن موجود در اسانس بابونه92/08/01
اندازه گيري رزمارنيك اسيد در گياه بادرنجبويه92/08/01
اندازه گیری تيمول موجود در آويشن92/08/01
تعیین مقدار اسيد والرنيك در والرين92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای شابیزک92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای خشخاش92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای کلشی سین92/08/01
تعيين مقدار ترگونلین در بذر شنبلیله92/08/01
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی نعناع92/08/01
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی پونه92/08/01
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی بابونه92/08/01
تعیین مقدار فنل تام در گل گاوزبان92/08/01
تعیین مقدار تانن در گل گاوزبان92/08/01
تعيين مقدار آالکالویید کل بر حسب کلیدونین92/08/01
تعيين ضريب تورم در گل گاوزبان92/08/01
تعيين درصد و كيفيت روغن بذر در گل گاوزبان92/08/01
اندازه گيري روتين ، كوارستين در جینکو بیلوبا92/08/01
اندازه گيري روتين ، كوارستين در سرخ ولیک92/08/01
تعيين مقدار آرتیمیزینین در درمنه92/08/01
آنالیز اسانس فرآوری شده میخک92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی گازی92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی گازی92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی مایع با فشار بالا92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی GC MASS92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی GC MASS92/08/01
دستورالعمل کار با ترازوی سارتریوس چهار صفر92/08/01
تعيين مقدار اسيد فوليك در شربت92/08/01
تعيين مقدار اسيد فوليك در شربت92/08/01
شناسایی روی در محصولات غذایی92/08/01
روش جداسازي و شناسايي رنگهاي مصنوعي محلول در آب در مواد غذايي92/08/01
تعيين درصد اسيدهاي چرب متشكله روغنها و چربيها92/08/01
اندازه‌گيري مقدار پروتئين در فرآورده‌هاي گوشتي92/08/01
روش اندازه‌گيري ميزان آهن در مواد غذايي92/08/01
اندازه‌گيري مقدار خاكستر در فرآورده‌هاي گوشتي92/08/01
روش اندازه‌گيري پراكسايد در روغنها و چربيها92/08/01
تعيين ميزان ماده خشك در فرآورده‌هاي گوشتي92/08/01
اندازه‌گيري مقدار (Total Volatile Bases) در ماهي و ميگو92/08/01
روش اندازه‌گيري ميزان كادميوم در مواد غذايي92/08/01
دستورالعمل اندازه‌گيري رطوبت92/08/01
روش اندازه‌گيري ميزان سرب در مواد غذايي92/08/01
روش استخراج روغن براي آزمونهاي اسيديته، پراكسيد و انديس‌ يدي92/08/01
دستورالعمل اندازه‌گيري مقدار نيتريت در فرآورده‌هاي گوشتي92/08/01
دستورالعمل كنترل كيفي زينك گلوكونات (Zinc Gluconate)92/08/01
دستورالعمل كنترل كيفي آسكوربيك اسيد (Ascorbic Acid)92/08/01
تعيين انديس يد روغنها و چربيها به روش هانوس92/08/01
تعيين مقدار موسيلاژ گل گاوزبان92/08/01
اندازه گیری و تعیین مقدار دكستروز (Dextrose)92/08/01
اندازه گیری و تعیین مقدار بيوتين (Biotin)92/08/01
اندازه گیری و تعیین مقدار نياسين (NIACIN)92/08/01
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد