ورود
عضویت
تلفن
88282482 021
88282483
021
ساعات کار
شنبه تا چهارشنبه 8 -17
صفحه اصلي
محصولات
مواد اولیه صنایع داروسازی
اسانس های مورد استفاده در صنایع دارویی
نشاسته های گرید دارویی
ویتامین های گرید دارویی
مواد موثره دارویی
اکسپینت های دارویی
مواد جانبی دارو
افزودنی های صنعت داروسازی
ضد عفونی کننده ها
اسید آمینه ها
طعم دهنده برای محصولات دارویی
مواد اولیه صنایع غذایی
اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی و آشامیدنی
شیرین کننده های طبیعی
نشاسته ها و دکسترین ها
ویتامین های گرید غذایی
استابلایزر و استارتر
امولسیفایرها
بهبود دهنده های صنایع غذایی
بهبود دهنده بیسکوئیت
بهبود دهنده نان
بهبود دهنده کلوچه
بهبود دهنده کره کاکائو
بهبود دهنده آرد
بهبود دهنده شیرینی های لایه ای
ژل بهبود دهنده
رنگها
افزودنیهای غذایی
نمک فسفاتها
نگهدارنده ها
طعم دهنده برای محصولات لبنی
مواد شیمیایی و صنعتی
مواد اوليه شيميايي
مواد اولیه صنعت چسب و رنگ
مواد اولیه کاشی و سرامیک و شیشه
مواد اوليه کود شيميايي
مواد اولیه کشاورزی
لیست مواد شیمیایی و صنعتی
مواد آزمایشگاهی مرک
آمین های چرب اتوکسیله
نشاسته های صنعتی
نشاسته های صنعتی
اسانس های طبیعی
اسانس های میوه ای
اسانس های پودری
کنسانتره میوه جات
طعم دهنده های طبیعی
عطر و طعم برای کیک و شیرینی
عطر و طعم برای نوشیدنی ها
عصاره های گیاهی و طبیعی
روغنهای گیاهی
مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی
اسانس های مورد استفاده در صنایع آرایشی بهداشتی
افزودنی های آرایشی بهداشتی
مواد اولیه دارویی،آرایشی بهداشتی
سورفکتانتها
نگهدارنده ها
روغنهای آرایشی بهداشتی
امولسیفایر های صنعت آرایشی بهداشتی
آنزیم ها
آنزیم های پاک کننده
UV فیلترها
نرم کننده ها
نرم کننده ها و براق کننده های آرایشی
رنگ های شیمیایی و صنعتی چسب ورزین
اخبار
تالار گفتگو
خواص گیاهان دارویی
مقالات
درباره ما
تماس با ما
صفحه اصلی
خواص گیاهان دارویی
مقالات
آنالیز میکروبی
آنالیز مواد غذایی
آنالیز مواد شیمیایی
آنالیز گیاهان دارویی
آنالیز سموم
آنالیز آرایشی بهداشتی
آنالیز داروهای دامی
آنالیز دارو های انسانی
عنوان مقاله
تاريخ انتشار
اندازه گیری و تعیین مقدار نياسين
1386/03/07
اندازه گیری و تعیین مقدار بيوتين (Biotin)
1386/07/03
اندازه گیری و تعیین مقدار دكستروز (Dextrose)
1386/07/03
تعيين انديس يد روغنها و چربيها به روش هانوس
92/08/01
دستورالعمل كنترل كيفي اسكوربيك اسيد (Ascorbic Acid)
1386/03/07
دستورالعمل كنترل كيفي زينك گلوكونات (Zinc Gluconate)
92/08/01
دستورالعمل اندازهگيري مقدار نيتريت در فرآوردههاي گوشتي
92/08/01
روش استخراج روغن براي آزمونهاي اسيديته، پراكسيد و انديس يدي
92/08/01
روش اندازهگيري ميزان سرب در مواد غذايي
92/08/01
دستورالعمل اندازهگيري رطوبت
92/08/01
روش اندازهگيري ميزان كادميوم در مواد غذايي
92/08/01
اندازهگيري مقدار (Total Volatile Bases) در ماهي و ميگو
92/08/01
تعيين ميزان ماده خشك در فرآوردههاي گوشتي
92/08/01
روش اندازهگيري پراكسايد در روغنها و چربيها
92/08/01
اندازهگيري مقدار خاكستر در فرآوردههاي گوشتي
92/08/01
روش اندازهگيري ميزان آهن در مواد غذايي
92/08/01
اندازهگيري مقدار پروتئين در فرآوردههاي گوشتي
92/08/01
تعيين درصد اسيدهاي چرب متشكله روغنها و چربيها
92/08/01
روش جداسازي و شناسايي رنگهاي مصنوعي محلول در آب در مواد غذايي
92/08/01
شناسایی روی در محصولات غذایی
92/08/01
تعيين مقدار اسيد فوليك در شربت
92/08/01
تعيين مقدار اسيد فوليك در شربت
92/08/01
دستورالعمل کار با ترازوی سارتریوس چهار صفر
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی GC MASS
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی GC MASS
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی مایع با فشار بالا
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی گازی
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی گازی
92/08/01
آنالیز اسانس فرآوری شده میخک
92/08/01
تعيين مقدار آرتیمیزینین در درمنه
92/08/01
اندازه گيري روتين ، كوارستين در سرخ ولیک
92/08/01
اندازه گيري روتين ، كوارستين در جینکو بیلوبا
92/08/01
تعيين درصد و كيفيت روغن بذر در گل گاوزبان
92/08/01
تعيين ضريب تورم در گل گاوزبان
92/08/01
تعيين مقدار موسيلاژ گل گاوزبان
92/08/01
تعيين مقدار آالکالویید کل بر حسب کلیدونین
92/08/01
تعیین مقدار تانن در گل گاوزبان
92/08/01
تعیین مقدار فنل تام در گل گاوزبان
92/08/01
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی بابونه
1386/07/03
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی پونه
92/08/01
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی نعناع
1386/07/03
تعيين مقدار ترگونلین در بذر شنبلیله
92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای کلشی سین
92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای خشخاش
92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای شابیزک
92/08/01
تعیین مقدار اسيد والرنيك در والرين
92/08/01
اندازه گیری تيمول موجود در آويشن
92/08/01
اندازه گيري رزمارنيك اسيد در گياه بادرنجبويه
92/08/01
تعيين مقدار فلاونوئيدها بر مبناي هيپروزيد
92/08/01
تعيين مقدار كامازولن موجود در اسانس بابونه
92/08/01
تعيين مقدار آپیژنین گلوکوزاید در بابونه
92/08/01
برچسب ها :
مقاله
،
گیاهان دارویی
،
اسانس
،
عصاره
،
اندازه گیری
،
ماده موثره
،
کروماتوگرافی
،
کروماتوگرافی گازی
،
کروماتوگرافی گازی متصل به اسپکتروسکوپی جذبی
،
جی سی
،
مس
،
جی سی مس
،
آتالیز دارو
،
آنالیز مواد غذایی
،
آزمایش های گیاهان دارویی
،
آزمایشهای دارو
،
آزمایشگاه
،
آنالیز اسانس
،
Gc,mass,chromatograohy,gas chromatograohy,hplc.tlc,ftir
طراحی سایت
و
سئو سایت
توسط
سارگون