/en
امولسیفایر نان و کیک
امولسیفایر نان و کیک برای انواع محصولات تولیدی با خمیر مایه شامل نان باگت , نان تست , نان همبرگر , کروسان , اشترودل , دونات , خمیر پیتزا , خمیر های منجمد , بیسکوئیت و ... می باشد.
اثرات و مزایا ی امولسیفایر نان و کیک:
1- افزایش دهنده نرمی و احساس تازگی محصول
2- افزایش زمان ماندگاری و کیفیت نان
3- پخش مناسب و بهینه چربی در خمیر
4- ایجاد خمیر الاستیک و انعطاف پذیر
5- دارای نتایج عالی در خمیرهای یخچالی یا فریز شده
6- بدون طعم و فاقد هر گونه مواد آلرژی زا.
برای اطلاعات بیشتر درباره امولسیفایر نان و کیک به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.







برای اطلاعات بیشتر درباره امولسیفایر نان و کیک به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای اطلاعات بیشتر درباره امولسیفایر نان و کیک به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای اطلاعات بیشتر درباره امولسیفایر نان و کیک به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد