/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 2772
بازديد امروز : 401
كل بازديدها : 44416915
افراد آنلاين : 94
روغن کانولا

روغن کانولا یکی از ترکیبات اصلی روغن کانولای آلمو است . میزان اسید های چرب اشباع شده در روغن کانولا کمتر از تمامی روغن های گیاهی است که به طور رایج استفاده می شوند و در بازار وجود دارند . در این نوع روغن میزان چربی های تک حلقه ای اشباع نشده بالا بوده و تنها پس از روغن زیتون رتبه دوم را دارد و حاوی مقدار قابل ملاحظه ای از اسید های چرب ضروری ، اسید لینولنیک و آلفا لینولنیک که مصرف به اندازه آن برای بدن مناسب است ، می باشد .
تحقیقات پزشکی نشان می دهد که ترکیبات اسید های چرب در روغن کانولا بسیار بهتر از سایر روغن های گیاهی است و نقش مؤثری به عنوان بخشی از رژیم غذایی دارد.
نقطه جوش این روغن 220 درجه سانتیگراد است که تا 200 درجه سانتیگراد حرارت هیچ گونه پراکسیدی تولید نمی کند و نمی سوزد. همچنین تحقیقات نشان داده است کانولا حاوی امگا 3 است.
یک لیتر از این روغن پنج برابر روغن معمولی مصرف می شود یعنی پنج بار مصرف مجدد ، مشکلی برای بدن ایجاد نمی کند و تغییر رنگ و بو نخواهد داشت .
مقاومت کانولا در برابر نور بسیار زیاد است و تغییر پروکسیدی آن در مقایسه با روغن های دیگر تقریبا صفر است .
از مزایای دیگر این روغن آن است که به علت داشتن لینولئیک بالا باعث رشد غشای مغز کودکان زیر 2 سال می شود و رشد مطلوب را ایجاد می کند .
اندام مورد استفاده :دانه   نوع استخراج:کلد پرس  رنگ:زرد
ماده تشکیل دهنده فعال:حدود 60%امگا 9 (اولئیک اسید) حدود 20% امگا 6(لینولئیک اسید) وحدود 10% امگا 3 (لینولنیک اسید).
کاربرد روغن کانولا:در صنایع دارویی،غذایی وآرایشی بهداشتی.
اطلاعات بیشتر روغن کانولا........
برای خریدروغن کانولا کلیک کنید.برای خریدروغن کانولا کلیک کنید

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد