روغن ذرت
روغن ذرت نقش مهمی در تأمین اسیدهای چرب ضروری و ویتامینهای K و E داشته و اثرات مفیدی بر سیستم قلبی- عروقی و همچنین سیستم ایمنی دارد.این روغن حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع و مقادیر کمی اسیدهای چرب اشباع شده است که از این نظر نیز برای سلامتی بسیار مفید میباشد.همچنین روغن ذرت غنی از فیتواسترولها (استرولهای گیاهی) است و میتواند میزان جذب کلسترول را بیش از 25 درصد کاهش دهد و در نتیجه، بیماریهای قلبی- عروقی که تا حد زیادی مربوط به کلسترول خون هستند، را کاهش میدهد.روغن ذرت پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون دارد و از آن میتوان برای همه مصارف پختن، سرخ کردن کوتاه مدت و نیز سالاد استفاده نمود، این روغن دارای بوی ملایمی بوده و هم از نقطه نظر تغذیهای و هم از نظر کیفیت پخت عالی میباشد.علاوه بر آن ذرت حاوی مقادیر زیادی از امگا- 6 (اسید چرب غیر اشباع) و ویتامین E میباشد و به همین دلیل برای درمان اگزما (حساسیت پوستی) و سایر بیماریهای پوستی میتواند مفید واقع شود.همچنین اسیدهای چرب لینولئیک و آراشیدونیک موجود در روغن ذرت در سلامت پوست و ساخت هورمونهای مهم بدن به خصوص هورمونهای جنسی و کاهش ابتلا به بیماریهای پوستی از قبیل آکنه و اگزما بسیار موثر میباشند.
رژیم غذایی حاوی روغن ذرت احتمالاً یک نقش مهم کمکی در کنترل قند خون دارد و خاصیت ضد سرطانی این روغن (به خصوص سرطان روده) در حیوانات به اثبات رسیده است، البته لازم به ذکر است که با وجود ارزش غذایی مناسب، مصرف مقادیر بالای روغن موجب چاقی و بیماری میگردد و لذا مصرف مناسب آن توصیه میگردد.
اطلاعات بیشتر درباره روغن ذرت......
روغن ذرت......
اطلاعات بیشتر درباره روغن ذرت......
اطلاعات بیشتر درباره روغن ذرت......
اطلاعات بیشتر درباره روغن ذرت......
اطلاعات بیشتر درباره روغن ذرت......
اطلاعات بیشتر درباره روغن ذرت......
اطلاعات بیشتر درباره روغن ذرت......