/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 522
بازديد امروز : 61
كل بازديدها : 44023832
افراد آنلاين : 477
اسانس خیار
نام علمی:Cucumis Sativus
ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس خیار حاوی لینولِیک اسید یا اسید چرب امگا 6، مقدار قابل توجهی اولییک اسید و اسید های چرب دیگر است.

ویژگیها
1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن)
2. اسانس خیار مقاوم در برابر حرارت بالا
3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC
اسانس خیار مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات
1.انواع نوشیدنی ها
2.محصولات لبنی(انواع دوغ های لیوانی)
3.مواد غذایی دیگر.
برای خریداسانس خیار کلیک کنید.
برای اطلاعات بیشتردرباره اسانس خیار به سایت انگلیسی مراجعه نمایید.

مشاهده لیست کامل اسانسهای میوه ای

برای خریداسانس خیار کنید.
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد