/en

DATEM

کاربرد DATEM

در نانهای تخمیر شده و آردهایی که درتهیه نان بکار برده می شوند .در محصولات آردی تخمیر شده نقش یک سورفکتانت را توسط کمپلکسی که با پروتئین تشکیل می دهد ایفا میکند .در طی پروسه عمل آوری نان با گلوتن آرد کمپلکس تشکیل می دهد و سبب فرم گرفتن چانه نان می شود .DATEM سبب  بالارفتن خاصیت کشسانی و ارتجاعی شبکه گلوتنی خمیر می شود و سبب می شود گلوتن گاز دی اکسید کربن حاصل از تخمیر را درخود حفظ نموده و در نتیجه حجم خمیر افزایش یابد.

مزایای استفاده از DATEM

افزایش حجم نان و بهبود بافت پوسته از طریق کمپلکس DATEM با گلوتن و افزایش حجم خمیر،افزایش پایداری خمیر و ماشین شدن خمیر در سیستمهای پیشرفته نان از طریق کمپلکس DATEM با گلوتن، DATEM  تحمل خمیر را در اتاق تخمیر افزایش می دهد از طریق افزایش الاستیسیته و گسترش گلوتن،DATEM قابلیت پخش شدن شورتنینگ را درخمیر افزایش میدهد  بدلیل  ساختمان  امولسیفایری هیدروفیلیک و لیپوفیلیک.

برای اطلاعات بیشتر درباره DATEM به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای اطلاعات بیشتر درباره DATEM به سایت انگلیسی


برای اطلاعات بیشتر درباره DATEM به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای اطلاعات بیشتر درباره DATEM به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای اطلاعات بیشتر درباره DATEM به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد