/en
دی پروپیلن گلیکول

دی پروپیلن گلایکول (DPG) از مشتقات پروپیلن اکساید (PO) بوده و در یک پروسه دو مرحله ای تولید می شود.مرحله اول واکنش PO با آب می باشد که نتیجه آن مخلوطی از MPG و DPG است.
در مرحله دوم مخلوط واکنش مرحله قبل برای جداسازی اجزاء از یکدیگر، تقطیر و خالص سازی می شود.
کاربرد:
دی پروپیلن گلایکول (DPG) به عنوان واکنشگر میانی در تولید رزین های پلی استر غیر اشباع با عملکرد بالا، پلی اورتان ها و پلاستی سایزرها به کار می رود. DPG قدرت حل کنندگی بالا،نرخ تبخیر کم، سمیت کم و ویسکوزیته بالایی دارد.
DPG اغلب به عنوان ماده حد واسط شیمیایی کاربردهای متنوعی دارد. دی پروپیلن گلایکول دی بنزوات یک نرم کننده خوب است که در اثر استریفیکاسیون دی پروپیلن گلایکول و اسید بدست می آید.
به عنوان یک واکنشگر در رزین های پلی استر غیر اشباع، دی پروپیلن گلایکول سبب انعطاف پذیری و پایداری در برابر هیدرولیز در رزین نهایی شده و ویسکوزیته رزین خام را کاهش می دهد. در رزین های پلی استر غیر اشباع اصلاح شده دی سیکوپنتادی ان (DCPD) ، DPG به افزایش انعطاف پذیری رزین پخته شده کمک نموده و شکنندگی آن را کاهش خواهد داد. در محصولات پلی یورتان، DPG به عنوان یک آغازگر برای سنتز پلی ال های اورتان و به عنوان پلی ال در سیستم فوم های پلی اورتان سخت به کار می رود.
خواص عمومی DPG مشابه سایر گلایکول ها می باشد. البته قابلیت حل کنندگی بیشتر این ماده برای مواد خاص، نرخ تبخیر کم،سمیت کم و ویسکوزیته بالاتر آن سبب می شود DPG نسبت به سایر گلایکول ها مناسب تر باشد. برخی از کاربردهای DPG شامل موارد زیر است:
روغن ترمز، روغن هایی که در صنعت فلزکاری کاربرد دارند، روانسازهای نساجی، جوهرهای چاپ، پوشش ها، صابونهای صنعتی، حلال ها و فرمولاسیون سموم کشاورزی
قابلیت حل کنندگی بالای DPG برای روغن کرچک، این ماده را برای استفاده در روغن های مورد استفاده در صنعت فلزکاری، روانساز های نساجی و صابونهای صنعتی مناسب می سازد.
DPG برای کاربرد در عطر و مواد آرایشی هم حلال مناسبی است. حلالیت عالی این ماده در آب، روغن ها و هیدروکربنها به همراه بوی کم، پتانسیل پایین برای آسیب رسانی به پوست، سمیت کم و کیفیت بالا، این ماده را در زمره مواد خام مهم در صنایع مختلف قرار داده است.
اطلاعات بیشتر درباره دی پروپیلن گلیکول

 

دی پروپیلن گلیکول
دی پروپیلن گلیکول

دی پروپیلن گلیکول
دی پروپیلن گلیکول

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد