/en
کاربرد امولسیفایر در تولید مارگارین
مارگارین ،یک امولسیون آب در روغن (w/o) است که پس از سرد شدن به صورت یک فاز نیمه جامد با ذرات آب پخش و پراکنده در آن ، د رمی آید.
با جامد شدن فاز روغنی، پایداری و ثبات محصول به میزان زیادی افزایش می یابد.
امولسیفایر ها سه عمل مهم را در مارگارین انجام می دهند:
۱-کمک به تشکیل امولسیون .
۲-تغییر در ساختمان کریستالی روغن های نباتی .
۳-جلو گیری از به هم چسبیدن و متراکم شدن قطرات آب و پاشیدن آن در حین حرارت دادن مارگارین.
معمولا در مار گارین از مخلوط ((لسیتین)) یا(( استر های اسید سیتریک منو و دی گلیسیریدها DMG))  به عنوان امولسیفایر استفاده می شود.0.1% - 0.8 % بر اساس وزن کل
استفاده از امولسیفایر ها در مار گارین این امکان را به وجود می آورد تا به منظور سرخ کردن مواد غذایی از آن استفاده گردد، بدون اینکه در حین حرارت دادن ،آب موجود در آن متراکم و به اطراف پاشیده شود.همچنین برای جلوگیری از ایجاد حالت شنی  و روغن پس دادن مارگارین در اثر تغییر در وضعیت کریستالهای روغن ، از امولسیفایر ها استفاده می گردد.
بهترین و موثر ترین امولسیفایر ها برای جلوگیری از تغییر در و ضعیت کریستال های روغن ،(( سوربیتان منو استئارات )) و(( استر های اسید سیتریک منو گلیسرید ها ))می باشند.
امولسیفایر مناسب برای مصرف در مارگارین باید در فاز رو غنی محلول باشد. سایر امولسیفایر های مورد مصرف در مارگارین شامل(( پلی سوربات ها)) و ((استر های اسید های چرب پلی گلیسرول PGE)) هستند.

از چربی های مختلفی می توان در تهیه مارگارین استفاده نمود و یا مخلوطی از چربی ها به کار برد. استفاده از چربی های گیاهی، دریایی و حیوانی معمول است ولی اگر از چربی مخلوط استفاده شود باید نسبت 1:2:2 را به ترتیب در چربی های حیوانی ، نباتی و دریایی رعایت کرد. چربی پیه یا چربی بدن حیوان از چربی های حیوانی ، روغن سویا و خرما از مهمترین چربی های نباتی و روغن ماهی مثل ماهی هرینگ و آنشوی از چربی های منشاء آبزیان در تولید مارگارین است.
(نکته قابل توجه آن است که چربی بعد از تصفیه در صورت لزوم هیدروژنه می شود که باعث ایجاد اسیدهای چرب ترانس در آن می شود).
انواع مارگارین:
مارگارین نیمه چرب
مارگارین با خاصیت کش دهندگی
مارگارین صنایع قنادی
مارگارین مخصوص کیک و خمیرهای به نسبت شل و نرم
مارگارین مخصوص تهیه کرم ها
مارگارین یا چربی های مخصوص سرخ کردن
مارگارین رژیمی
مارگارین صنعتی
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد