/en
فرمولاسیون پنیر لاکتیکی
استابلایزر پنیر UF
بازدید سایت

بازديد صفحات : 9294
بازديد امروز : 952
كل بازديدها : 410924393
افراد آنلاين : 177

فرمولاسیون پنیر لاکتیکی
پنیر لاکتیکی با   (2.5_3)% درصد شیر پر چرب
995 کیلوگرم شیر پرچرب بعلاوه 5 کیلوگرم استابلایزر  مخصوص پنیر لاکتیکی.
روش تولید:
ابتدا شیرخام را استاندارد کرده(2.5_3) سپس دمای شیر را افزایش داده (96درجه سانتی گراد)سپس میکس  را به مقدار 20 لیتر آب مقطر(35درجه سانتی گراد) افزوده سپس میکس اضافه شده به اب مقطر را به شیر افزوده و به مدت چند ثانیه(حدودا 20 ثانیه) همزن را روشن کرده تا بخوبی حل شود سپس ،پس از چند دقیقه در داخل تانک ثابت نگه میداریم پس از تشکیل لخته ،آبگیری را انجام داده سپس لخته را خارج کرده و به اندازه سه برابر وزن لخته وزن روی لخته قرار داده و پس از مدت زمان محدود(6_7دقیقه) برش پنیر را انجام می دهیم (قبل از پرس می توان از طعم دهنده ها مانند زیره و کنجد نیزاستفاده کرد) محصول تولیدی را در آب نمک 12%_7% قرار داده (برای جلوگیری از آلودگی از آب نمک به صورت داغ استفاده شود) ودر پایان محصول تولیدی  رابسته بندی می کنیم.

به ازای هر 4.5 الی 5/5 کیلو گرم شیر یک کیلوگرم پنیر برداشت می شود.
دما و زمان های بیان شده رعایت شود.
از حل شدن میکس کاملا مطمئن شوید.
درصد آب نمک پیشنهادی می باشد.
برای جلوگیری از الودگی از آب نمک به صورت داغ پیشنهاد می شود.
در صورت استفاده از کنجد پیشنهاد می شود از استابیلایزر نیز استفاده شود.
برای اطلاعات بیشتر از روش تولید و فرمولاسیون تماس بگیرید.

 

اطلاعات بیشتر
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد