تلفن
تلفن

88282482 021       88282483  021
ساعات کار
ساعات کار

شنبه تا چهارشنبه 8 -17
اسانس های میوه ای
اسانس آلبالو

اسانس آلوچه
اسانس انبه
اسانس بلوبری
اسانس پرتقال

اسانس توت فرنگی
اسانس خیار
اسانس ذغال اخته
اسانس سیب
اسانس دوسیب
اسانس گیلاس
اسانس لیمو
اسانس لیموترش
اسانس موز
اسانس هل
اسانس هلو
اسانس هندوانه
اسانس هویج
اسانس کره
اسانس گردو
اسانس فندق
اسانس وانیل
اسانس وانیل کره ای
اسانس پسته
اسانس نارگیل
اسانس شکلات
اسانس شیر
اسانس ماست
اسانس کولا
اسانس خربزه
اسانس عسل
اسانس آناناس
اسانس تافی شیر
اسانس تافی کره ای

 

کاربرد های اسانس ها

اسانس ها از نظر کاربرد به سه دسته تقسیم میشوند.

اسانس هایی که در صنایع دارویی کاربرد دارند.
اسانس هایی که درصنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شوند.
و اسانس هایی که در صنایع غذایی و نوشیدنی استفاده می شوند. در انواع آب میوه ها ،پاستیل ، ژله، چیپس، آبنبات و … از اسانس های خوراکی استفاده میشود.
اسانس ها غالبا به منظور طعم و عطر دار کردن محصولات غذایی کاربرد دارند. در حقیقت امروزه اسانس ها از جمله پرمصرف ترین افزودنی ها در تولید محصولات خوراکی، بهداشتی، دارویی، آرایشی و … هستند. و کمتر محصولی را میتوان دید که در آن اسانس به کار نرفته باشد. تعداد فراوانی از محصولات خوراکی که طعم و عطر مطبوعی دارند، دارای اسانس هستند. تولید و مصرف اسانس های خوراکی سابقه دیرینه داشته و در همه دنیا از اسانس ها بهره میبرند. یکی از بیشترین موارد استفاده از اسانس به عنوان مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است. در شامپو، صابون، لوسیون، خمیر دندان و … از اسانس ها بهره میبرند.
 

ویژگی های اسانس ها

۱- اسانس ها بی رنگ هستند. اما پس از مدتی در مجاورت هوا، اکسید گشته و تیره رنگ میشوند.

۲- اسانس ها قابل تقطیر هستند. و میتوان آنها را از روش تقطیر کردن استخراج نمود.

۳- ترکیبات اسانس ها، بر خلاف روغن های ثابت از اسید چرب و استرهای گلیسیرین ساخته نشده است.

۴- اسانس ها ترش و فاسد نمیشوند. و فقط در مجاورت هوا تغییر رنگ میدهند.

۵- ترکیبات شیمیایی انواع اسانس ها، با توجه به روش استخراج، محیط و خود گیاه و محصول متفاوت است.

۶- اسانس ها میتوانند خاصیت ضد میکروبی، ضد التهاب و ضد اکسیدان داشته باشند.

۷- اسانس های خوراکی در زمینه صنایع غذایی و دارویی پر استفاده هستند.

۹- از اسانس ها در محصولات آرایشی و بهداشتی نیز استفاده میشود.
 

دوز مصرفی

دوز استفاده از اسانس ها در محصولات مختلف غذایی با یکدیگر متفاوت است. و به طور کلی میتواند حدود یک دهم درصد تا یک درصد در محصولات مختلف باشد. برای مثال در محصولات لبنی مثل بستنی دوز استفاده اسانس حدود ۰.۰۵ است.
 

ماندگاری

وقتی از ماندگاری اسانس ها صحبت میکنیم، منظور طعم و عطر محصولات آنها در بازه های زمانی مختلف است. این ماندگاری با توجه به محصول غذایی، فرمول، نوع استفاده و ماندگاری محصولات غذایی میتواند متفاوت باشد.

 
 

اسانس های میوه ای از کجا بخرم :

اين اسانس های میوه ای در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو اسانس های میوه ای ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي معتبر و با  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي اسانس های میوه ای:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش اسانس های میوه ای مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي اسانس های میوه ای:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين اسانس های میوه ای مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت اسانس های میوه ای  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس گل دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت اسانس های میوه ای و خريد اسانس های میوه ای با شرکت آدونيس گل دارو تماس بگيريد
02188282482 الي ۳
شرکت آدونيس گل دارو