/en
ژل امولسیفایر مخصوص کیک و شیرینی
توضیحات
این ژل که ریشه گیاهی دارد مناسب ترین امولسیفایر برای محصولاتی است که در آنها عمل هوادهی بصورت شیمیایی و توسط بکینگ پودر صورت می گیرد.
جیلک 60 یک امولسیفایر فراگیر و عمومی برای انواع کیک و شیرینی می باشد.
اثرات و مزایا :
1- صرفه اقتصادی به علت غلظت بالای مونوگلیسرید
2- بهبود ثبات و مقاومت خمیر و ایجاد خمیری هموژن
3- ایجاد بافت یکنواخت و جلوگیری از خردشدگی در محصول
4- نگهداری و حفظ رطوبت غیر آزاد برای احساس نرمی بیشتر
5- کنترل بیاتی و افزایش زمان ماندگاری محصول نهایی
6- تسهیل هوادهی و توزیع یکنواخت حبابهای هوا
7- پخش چربی بصورت قطرات کوچک به منظور بهبود (حس دهانی)
8- ایجاد حجم و وزن مخصوص مطلوب برای خمیر
9- امکان کاهش مصرف تخم مرغ در فرمول
10- کاهش زمان مخلوط کردن مواد اولیه
میزان مصرف : 0.5 الی 1 درصد
اطلاعات بیشتر درباره ژل امولسیفایر


ژل امولسیفایر

ژل امولسیفایر
ژل امولسیفایر
ژل امولسیفایر
ژل امولسیفایر
ژل امولسیفایر
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد