/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4981
بازديد امروز : 908
كل بازديدها : 411160127
افراد آنلاين : 185
گلیسیرین
گلیسیرین یک الکل سه عاملی با فرمول C3H5(OH)3 است. گلیسیرین مایعی زلال، بی‌رنگ و بدون بو است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلالهای آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و... حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند
از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.

برای اطلاعات بیشتر درباره گلیسیرین کلیک کنید.

مشاهده لیست مواد شیمیایی
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین

گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین

گلیسیرین
 


برای اطلاعات بیشتر درباره گلیسیرین کلیک کنید.ای ا کلیک کنیدطلاعات بیشتر درباره گلیسیرین کلیک کنید.ای اطلاعات بیشتر درباره گلیسیرین کلیک کنید.
برای اطلاعات بیشتر درباره گلیسیرین کلیک کنیدکلیک .
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد