/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 84
بازديد امروز : 41
كل بازديدها : 410260383
افراد آنلاين : 82
صمغ عربی

صمغ عربی، که از درختی به نام صمغ سنگالی بدست می‌آید، سفید رنگ و محلول در آب است و عمدتاً شامل هیدرات‌های کربن است. صمغ عربی یا صمغ آکاسیا صمغی طبیعی است که از دو گونه آکاسیا به نام‌های Acasia senegal،Acasia seyal استخراج می‌شود.از صمغ عربی در صنایع غذایی به عنوان «پایدارکننده» و در صنعت چاپ به عنوان روان‌کننده در انواع خاصی از جوهر برای چاپ استفاده می‌شود.از این صمغ در گذشته استفاده‌های زیادی می‌شده‌است از جمله آن به عنوان تغییر میزان گرانروی جوهر مرکب. صمغ عربی ترکیب پیچیده‌ای از ساکاریدها و گلیکوپروتئین‌ها می‌باشد که مهم‌ترین خواص صمغ از این ترکیب‌ها می‌باشد.این صمغ خوراکی می‌باشد.
در کوکا کولا ،همچنین در آب نبات و البته در آدامس،در نقاشی از آن به عنوان یک ماده چسبنده در آبرنگ استفاده می‌شود،در صنعت چاپ و داروسازی و لوازم آرایشی نیز از آن استفاده می‌شود،یکی از ترکیبات مهم واکس نیز صمغ عربی می‌باشد،ماده چسبنده تمبرهای پستی نیز از این صمغ می‌باشد و در سیگارسازی نیز به عنوان چسبنده کاغذ سیگار می‌باشد.

برای اطلاعات بیشتر درباره صمغ عربی کلیک کنید.                             صمغ عربی


  صمغ عربی
صمغ عربی
صمغ عربی
صمغ عربی
صمغ عربی
صمغ عربی
صمغ عربی

   صمغ عربی
صمغ عربی
صمغ عربی
صمغ عربی
صمغ عربی


باره صمغ عربی کلیک ک درباره صمغ عربی کلیک ک صمغ عربی کلیک ره صمغ عربی کلیک کنره صمغ عربی کلیک کنید.

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد