/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 16666
بازديد امروز : 990
كل بازديدها : 49834096
افراد آنلاين : 175
اینولین Inulin
اینولین به پلیمرهای فرو کتوز با درجه پلیمریزاسیون 2تا 60 که توسط پیوندهای فروکتوزیل ( 1-2) β متصل شده اند اطلاق می گردد.

کاربرد اینولین در صنایع غذایی
اینولین با درجه پلیمریزاسیون بالای 10 می تواند در تولید فراورده های گوشت، شیر و نانوایی بعنوان جایگزین بخشی از چربی بکارگرفته شود .علاوه بر این ترکیبات اینولین با درجه پلیمریزاسیون کمتر از 10 بعلت دارا بودن مزهْ شیرین، پایین بودن شاخص گلا یسمیک و اثر پوشانندگی پس طعم شیرین کنندهای کم کالری مثل آسپارتام می توانند در تولید انواع نوشابه و فراورده های کم کالری مورد استفاده قرار گیرند . ارزشیابی حسی نشان میدهد که استفاده از این پلیمرها در تولید آبمیوه،پنیر،ماست، سوسیس های کم چرب و نان سبب بهبود خواص ارگانولپتیکی و افزایش پذیرش توسط مصرف کننده می شود . تولید شربت فروکتوز با درجه خلوص بالا، تهیه امولسیفایر از مشتقات آلکیلی اینولین ، عوامل پایدار کننده کف و جلوگیری از تشکیل رسوب در دیواره لوله ها و اواپراتورها از دیگرموارد کاربرد اینولین می باشد.

کاربرد اینولین در فراورده های لبنی جایگزین شکر و چربی
بافت دهنده و بهبود احساس دهانی،خاصیت سینرژیستی با سایر شیرین کننده ها،پایداری کف،فیبر غذایی و منبع پری بیوتیکی،بهبود خواص رئولوژیکی ماست.

کاربرد اینولین در چربیهای قابل پخش  (spreads)
جایگزین چربی،پایداری امولسیون،بافت دهنده و بهبود قابلیت پخش شدن،فیبر غذایی و منبع پری بیوتیکی،

کاربرد اینولین در فراورده های آردی
فیبر غذایی و منبع پری بیوتیکی،نگهداری رطوبت،جایگزین شکر و چربی.

کاربرد اینولین در نوشیدنیها و فراورده های میوه ای
جایگزین شکر
اینولین همراه شیرین کننده های کم کالری قوی مثل آسپارتام وآسه سولفام سبب پوشاندن شدن پس مزه نامناسب این شیرین کننده ها و ایجاد بافت و احساس دهانی شبیه نمونه های تولید شده با شکر می شود.
بافت دهنده و بهبود دهنده احساس دهانی
خاصیت سینرژیستی با سایر شیرین کننده ها
فیبر غذایی و منبع پری بیوتیکی
کاربرد اینولین در فراورده های گوشت
جایگزین چربی،پایداری امولسیون و بافت دهنده،فیبر غذایی و منبع پری بیوتیکی،کاربرد اینولین در شیرینی و شکلات،جایگزین شکر و  چربی،بهبود دهنده بافت و نقطه ، ذوب   فیبر غذایی و منبع پری بیوتیکی.    

کاربرد اینولین در سس ها
جایگزین چربی،بافت دهنده و بهبود دهنده احساس دهانی.

کاربرد اینولین در فراورده های رژیمی
جایگزین شکر و چربی،بافت دهنده و بهبود احساس دهانی،کاهش کالری،خاصیت سینرژیستی با سایر شیرین کننده ها،فیبر غذایی و منبع پری بیوتیکی.

کاربرد اینولین در دسرهای منجمد
جایگزین شکر و چربی،بهبود بافت و نقطه ذوب،خاصیت سینرژیستی با سایر شیرین کننده ها،جلوگیری از بزرگ شدن کریستالهای یخ در بستنی و محصولات منجمد.
برای اطلاعات بیشتر درباره اینولین به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.بر


ای اطلاعات بیشتر درباره اینولین به
سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای اطلاعات بیشتر درباره اینولین به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای اطلاعات بیشتر درباره اینولین به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای اطلاعات بیشتر درباره اینولین به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.

اینولین
اینولین
اینولین
اینولین
اینولین

کنید.

کلیک کنید.



برچسب ها : اینولین ، فروش اینولین 
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد