/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 3706
بازديد امروز : 485
كل بازديدها : 47756333
افراد آنلاين : 451
لانت O
لانت او یا ستیل  استئاریل الکل ماده مومی شکل سفید مایل به زرد روشن است با عدد هیدروکسیل 225-215 و نقطه ذوب 56-49 درجه سانتی گراد . حداکثر عدد یدی 0.05.به عنوان ویسکوزکننده و تثبیت کننده در فراورده های آرایشی بهداشتی به کار میرود.
کاربرد:کرمهای ضد آفتاب،کرمهای دست و صورت،فراورده ای مراقبت از مو،دئودورانتها،فراورده های مراقبت از ناخن و....
اطلاعات بیشتر درباره ستیل الکل یا لانت o

لانت
لانت o
لانت o
لانت o
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد