/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 10393
بازديد امروز : 1785
كل بازديدها : 47712725
افراد آنلاين : 305
میکرو کریستالین وکس
وزن مولکولی و درجه ذوب آن نسبت به پارافین وکس بیشتر است. معمولا در صنعت آرایشی به کار می رود.دو نمونه با نقطه ذوب 60-80 درجه و 80-93 درجه دارد. هردو قهوه ای رو به سفید هستند که البته بسته به روند انجام در سطح پالایشگاه دارد. قابل استفاده در تایر، لاستیک، شمع، چسب، صفحات پوششی شیروانی، آرایش و ریخته گری. ترکیبی از پارافین وکس و میکرو کریستالین وکس در لاستیک و تایر شایع است

میکروکریستالین وکس
میکروکریستالین وکس
میکروکریستالین وکس

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد