/en

مونو و دي گليسريد
يكي از مهمترين امولسيفايرهاي غذايي مونو ودي گليسريدها هستند.این ترکیبات جزء امولسیفایرها می باشند. امولسیفایر ها بدلایل متعددی مانند کمک به کنترل اندازه حبابها ،بهبود مقاومت خمیر ،بهبود نگهداری گاز و افزایش نرمی مغز نان ممکن است در ترکیب بهبود دهنده ها استفاده کردند.مونو و دی گلیسیرید ها شامل مخلوط های حاوی مونو و دی استرهای روغنها و چربی های خوراکی یا اسیدهای چرب تشکیل دهنده چربی خوراکی میباشند. محصولات تجاری موجود از نظر قوام ،مایع تا پلاستیک تا سخت ،متفاوت هستند و  رنگهای مختلفی از زرد تا کرم دارند. در آب غیر محلول میباشند و دارای عطرو بوی ملایمی می باشند.به عنوان تقویت کننده خمیر ،امولسیفایر ،نرم کننده طعم دهنده ،روان کننده ،پایدار کننده ،مواد فعال در سطح ،بافت دهنده و غلیظ کننده در محصولات نانوایی بکار می روند.كاربرد عمده آنها در نان- كيك هاي اسفنجي- مارگارين و بستني مي باشد.كه بيشترين كاربرد آنها در صنعت نانوايي است. به طور كلي 60 درصد از مونو گليسريدها در صنعت نان استفاده مي شوند كه 40% در نان و 20% در كيك هاي اسفنجي به كار مي رود.
براي مثال مي توان به كاربردهاي مونو گليسريد در زير اشاره كرد:
نان- كيك اسفنجي :       كمپلكس با نشاسته
دسرها- كيك اسفنجي :   هوادهي
مارگارين :                امولسيون كننده

برای اطلاعات بیشتر درباره مونو دی گلیسیرید کلیک کنید.
برای اطلاعات بیشتر درباره مونو دی گلیسیرید کلیک کنید.رای اطلاعات بیشتر درباره مونو دی گلیسیرید کلیک کنید.
برای خرید مونو دی گلیسیرید
کلیک کنید.






 

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد