/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 2560
بازديد امروز : 304
كل بازديدها : 49735089
افراد آنلاين : 458
اسید اولئیک

Oleic Acid

محصول اسید استریک و پیشرونده ترین اسید چرب اشباع نشده است (PUFA) که عموما به عنوان گلیسیرید جز اصلی تشکیل دهنده ی روغن های گیاهی، روغن زیتون، روغن بادام، روغن کانولا، روغن آووکادو و بسیاری دیگر از روغن ها است.

اولئیک اسید روغن زیتون 
۵۰ تا ۸۰ درصد روغن زیتون را تشکیل می دهد.

فرمول شیمیایی:  C18H34O2

این یک روغن بی‌بو و بی‌رنگ است، گرچه نمونه‌های تجاری آن ممکن است زردرنگ باشد.

اولین بار در سال ۱۸۲۳ توسط Chevreul.M.E در بافت چربی گوشت خوک کشف شد و اولین بار توسط Noller C.R در سال ۱۹۳۴ سنتز شد. نام اولیئیک اسید از کلمه اولئوم در زبان خارجی گرفته شده است که همان معنی روغن را می دهد و یکی از شایع ترین اسیدهای چرب موجود در طبیعت می باشد.
در حالت جامد نقطه ذوب آن ۴درجه سانتی گراد است(طبق رفرنس Merk) و در سایر منابع دیگه نقطه ذوب ۱۶درجه سانتی گراد نیز گزارش شده است.
 

به لحاظ شیمیایی، اسید اولئیک به عنوان یک اسید چرب امگا ۹ تک ‌سیرنشده طبقه‌بندی می‌شود. این اسید شایع‌ترین اسید چرب در طبیعت است. اسیدهای چرب (یا نمک‌های آنها) اغلب در سیستم‌های زیست شناختی اینگونه نیستند؛ بلکه به شکل استر، معمولا تری‌گلیسرید، در دسترس هستند که مواد چرب در بسیاری از روغن‌های طبیعی را شامل می شوند. اسیدهای چرب را می‌توان با غربالگری تری‌گلیسیرید به دست آورد.

ماده اولیه روغن زیتون را تری‌گلیسیریدهای اسید اولئیک تشکیل می‌دهند. اسید اولئیک آزاد موجود در روغن زیتون آن را غیر‌خوراکی می‌کند.

این ماده به وفور در بسیاری از چربی‌های حیوانی مانند مرغ، بوقلمون و گوشت خوک نیز یافت می‌شود جالب است بدانید که گیاهان هردو اسید چرب اشباع نشده امگا-۳ و امگا ۶ تولید می کنند در حالیکه حیوانات می توانند زنجیره بلندتری را مانند انواع مختلف چربی های امگا-۹ تولید کنند. اسید اولئیک، اسید چرب فراوان موجود در بافت چربی انسان است. این ترکیب در آب به صورت نا‌محلول بوده ولی در متانول و ترکیبات آلی به صورت محلول است و در بسیاری از مغزها و دانه‌ها حاوی چربی وجود دارد علاوه بر این لازم است بدانید که جداسازی این اسید از منابع حیوانی چالش برانگیز و دشوار خواهد بود.

اسید اولئیک به عنوان یکی از منابع سالم چربی در رژیم غذایی به شمار می آید. کارشناسان بهداشت اغلب استفاده از آن را در پخت و پز توصیه می کنند و همچنین این ترکیب به جای چربی های حیوانی در تعدادی از به اصطلاح غذاهای بهداشتی و محصولات رژیم غذایی استفاده می شود.

برای اطلاعات بیشتر درباره اسید اولئیک کلیک کنید.
سید اولئیک


اسید اولئیک
اسید اولئیک

اسید اولئیک

اسید اولئیک
اسید اولئیک
اسید اولئیک
اسید اولئیک



برای اطلاعات بیشتر درباره اسید اولئیک کلیک کنید.برای اطلاعات بیشتر درباره اسید اولئیک کلیک کنید.برای اطلاعات بیشتر درباره اسید اولئیک کلیک کنید.برای اطلاعات بیشتر درباره اسید اولئیک کلیک کنید.
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد