عطر و طعم پرتقال (اسانس پرتقال)
ویژگی ها:
1. مایع (محلول در آب، محلول در روغن، محلول در آب و روغن) و به شکل پودر
2. عطر و طعم پرتقال شیرین (اسانس پرتقال) و مقاوم در برابر حرارت بالا
3. گواهینامه ISO,HACCP,QC
مورد استفاده اسانس پرتقال در طیف وسیعی از محصولات
1. نان، کیک، پفک، شیرینی، بیسکویت
2. انواع نوشیدنی ها
3. شیرینی و آب نبات
4. محصولات لبنی
5. آدامس
6. مواد غذایی دیگر
برای اطلاعات بیشتر اسانس پرتقال
کلیک کنید.
مشاهده لیست کامل اسانس های میوه ای
اسانس پرتقال
اسانس پرتقال
اسانس پرتقالاسانس پرتقال