/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 6029
بازديد امروز : 425
كل بازديدها : 49726971
افراد آنلاين : 439

روغن کرچک هیدروژنه ۴۰ مول

PEG 40 Hydrogenated Caster Oil

روغن کرچک هیدروژنه 40 مول (PEG 40) بر پایه ی گیاه غیر یونی است و دارای بسیاری از توابع است.
اغلب در فاز مایع و گرم می باشد، زیرا یک ماده چسبناک است. ظاهر آن سفید یا قهوه ای مایل به زرد کم رنگ و سازگار با مواد غیر یونی، آنیونی و کاتیونی می باشد.
روغن کرچک هیدروژنه مشتق شده از گیاهان طبیعی است. یک امولسیفایر چند منظوره روغن در آب که یک سورفاکتانت غیر یونی بسیار کاربردی و چند منظوره است و به عنوان امولسیفایر عطر و رایحه ساز استفاده می شود.
روغن کرچک هیدروژنه 40 مول اولین انتخاب به عنوان محلول کننده برای ترکیب روغن ها و عطرها به سیستم های مبتنی بر آب، اغلب حتی بیش از پلی ساکاردها، بسیار محبوب است.
کاتور روغن اتیل اکتیو کربن است در تمیز کردن فرمولاسیون برای منسوجات، و فرمولاسیون فلزکاری نیز کاربرد دارد.
به عنوان حلال عطرها و عصاره ها مفید است. اغلب به عنوان یک سورفکتانت اولیه در فرمولهای حاوی عطرها استفاده می شود. همچنین در محصولات ویژه عطری مانند اسپری اتاق و غیره. یک عنصر چند منظوره است.

کاربردهای دیگر:
به عنوان یک سورفکتانت، تقویت کننده فوم، امولسیفایر (که معمولا با امولسیون HLBکمتری مانند یک دیاستارات گلیکول استفاده می شود) یا گلیسریل استئارات استفاده می شود تا یک سیستم امولسیفایر ایجاد کند که همه در یک سطح باشد.
برای مخلوط شدن محصولات مفید است.
روغن کرچک هیدروژنه 40 مول نیز به عنوان تقویت کننده فوم، روان کننده در کاربردهای صنعتی، پراکنده و حتی روانکاری استفاده می شود.
به علت پراکنده عالی،در پاک کننده، سورفاکتانت. در طیف گسترده ای از فرمول های استفاده می شود. اغلب در تولید صابون استفاده می شود، صابون مایع، فرمول های مبتنی بر عطر، حباب مواد شوینده، شستشوی بدن و ژل، لوسیون، پاک کننده های صورت، لوازم آرایشی برای حل کردن روغن ها و روغن عطر و اسانس ها و رنگ ها و سایر مواد.

نام های دیگر:
شناخته شده به عنوان (PEG-40) روغن کرچک هیدروژنه 40 مول، روغن کاتور روغن اکسیلات، 40 مول، روغن کاستور اکتوسیلید شده، روغن کاتور روغن اتیل ایزوله اتیل اکسیدات POE 40، PEG 40روغن کرچک.
در فرمولاسیون محلول های آبی از این محصول به عنوان حل کننده ویتامین ها، مواد اکتیو چربی دوست و روغن ها استفاده می شود. محصول نهایی به کمک این افزودنی پایدار است.
 
                                              

روغن کرچک هیدروژنه ۴۰ مول




اطلاعات بیشتر درباره روغن کرچک هیدروژنهPEG 40


اطلاعات بیشتر درباره روغن کرچک هیدروژنهPEG 40
اطلاعات بیشتر درباره روغن کرچک هیدروژنهPEG 40

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد