/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 15707
بازديد امروز : 572
كل بازديدها : 49683889
افراد آنلاين : 254
PEG 75 - لانولین 

Poly Ethylene Glycol 75 - Lanolin
لانولین، ترکیبی نرم، زرد رنگ و مومی شکل است که از غده چربی گوسفند گرفته شده است و تحت عنوان موم پشم یا چربی پشم شناخته شده است. این ترکیب، نامحلول در آب و قابل نفوذ به پوست و در نرم کنندگی و مرطوب ساختن سطح خارجی بدن موثر است. نقطه دوب این ترکیب 38-42 درجه سانتی گراد است.

کاربرد:
  • مرطوب کننده پوست های خشک یا جلوگیری از خشک شدن پوست ( لانولین برای پوست )
  • لوسیون ها، کرم ها، لوازم آرایش و زیبایی
  • روغن بچه و کرم های اصلاح
  • کرم های پیش گیری از خارش پوست
  • کرم های ضدآفتاب
  • اسپری لانولین برای مو
 
این ترکیب، مخلوطی از استرهای مومی شکل بلندزنجیر، هیدروکربن ها، اسیدهای چرب و الکل ها است. محققان تخمین زده اند که بیش از 8 هزار الی 20 هزار نوع استر، 200 نوع اسید و 100 نوع الکل مختلف در لانونین، شناسایی شده اند. این آمارها نشان می دهند که این ماده علاوه بر داشتن ترکیبات باارزش، می تواند به عنوان ماده اولیه برای سنتز ترکیبات پیچیده تر نیز سودمند باشد.
این ترکیب می تواند تحت واکنش های مختلف هیدرولیز، کریستالیزه شده، استری شدن، هیدروژناسیون، آلکوکسیله شدن و … قرار گیرد. محصولات حاصل از این فرایندها، در صنایع آرایشی و مراقبتی پوست کاربرد دارند.
هیدرولیز این ماده، الکل و اسید لانولین را می دهد که الکل لانونین منبع غنی از کلسترول است. این ترکیب، به عنوان امولسیفایر قدرتمند آب در روغن عمل می کند و شامل بیش از 50 درصد وزنی لانولین بی آب است که با پیوند شیمیایی به ترکیبات استری، متصل شده است.
روغن این ترکیب نیز بیش از 40 درصد مشتقات اسیدی لانولین، آلفا هیدروکسی اسیدها هستند که در تولید محصولات آرایشی پوستی بسیار مورد توجه قرار گرفته اند.
 



PEG 75
PEG 75




PEG 75

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد