/en

پلی گلیسرول پلی رسینولئات PGPR
امولسیفایری است که از پلیمریزاسیون اسید رسینولئیک (روغن کرچک) و گلیسرین در غلظتهای مختلف بدست می آید.
پلی گلیسرول پلی رسینولئات yield value(نیروی برشی) و متقابلا  ویسکوزیته پلاستیک شکلاتهای تهیه شده با کره کاکائو و یا جانشین کره کاکائو را کاهش می دهد و از این طریق تعامل میان ذرات شکر و چربی  را بهبود می بخشد. استفاده همزمان از PGPR  و لسیتین در شکلات تاثیر سینرژیستی دارد، یعنی ترکیب موجود بهترین تاثیر و عملکرد را در شکلات به جای می گذارد.
PGPR امروزه مصرف گسترده ای در صنعت روغن و مارگارین،نان، شیرینی وشکلات و امولسیفایرها دارد.
کاربرد PGPR  در صنایع غذایی
کاربرد PGPR  در شکلات

کاهش ویسکوزیته شکلات
کاهش مصرف  کره کاکائو ، CBS  و سایر جانشینهای کره کاکائو
راحتی کاربری شکلات روکشی برای اینروب کردن محصولاتی مانند کیک، شکلات، بستنی، ویفر و...
پخش شدن یکنواخت شکلات روکشی بر روی مغزی
جلوگیری از حباب زدن شکلات
قالبگیری آسان تر شکلات های قالبی و ظریف
یجاد یک لایه نازک از شکلات بر روی محصول پایه و در ننیجه خشک شدن سریع محصول قبل از بسته بندی
نیاز  به ویبریشن کمتر برای خارج کردن شکلاتهای قالبی از قالب
کاربرد PGPR   در شکلات روکشی بستنی
کاهش مصرف شکلات روکشی در بستنیهای با روکش شکلاتی که برای صنعت بستنی بسیار مقرون به صرفه است
سرعت خط تولید به دلیل کریستالیزاسیون سریع (خشک شدن سریع روکش)بالا می رود.
پدیده pinholes را در روکش بستنی کاهش می دهد ، بنابراین سطح روکش بستنی براق تر خواهد بود.
کاربرد PGPR در مارگارین
خاصیت مالش پذیری (spreadability) را  بهبود می بخشد
پایداری  و ثبات شبکه امولسیون در مارگارینهای با چربی پایین
برای اطلاعات بیشتر PGPR به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.





برای اطلاعات بیشتر PGPR به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
 
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد