/en
آنزیم فسفولیپاز :
اثر اصلی آنزیم فسفولیپاز کاهش  استفاده از امولسی فایر هایی مانند DATEM , SSL و CSL به طور قابل ملاحظه ایی در صنایع نان است که به دلیل اثر خاص آن بر لیپید های قطبی و ویژگی آن در لیپید ها می باشد . ترکیب نهایی نشان دهنده امولسی فایر های طبیعی می باشد که نتیجه آن یکپارچگی و ساختار سفید تکه ایی ، افزایش حجم ، عطر بهتر و افزایش ماندگاری نان پخته شده می باشد .

کاربرد :
دوز توصیه شده100kg/%2-0.1 می باشد . دوز بهینه بستگی به کیفیت آرد دارد .
اطلاعات بیشتر درباره آنزیم فسفولیپاز

آنزیم فسفولیپاز
آنزیم فسفولیپاز
آنزیم فسفولیپاز
آنزیم فسفولیپاز
آنزیم فسفولیپاز

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد