/en

سوربات پتاسيم / اسید اسکوربیک
سوربات ها براي جلوگيري از رشد كپكها و مخمرها در مواد غذايي استفاده ميشود. در حقيقت يك نوع ضد كپك ميباشد و مانع از فساد و خرابي محصول كيك ناشي از فعاليت كپكها ميگردد كه به ميزان مجاز در حد استاندارد به محصول اضافه مي شود.
به طور طبیعی در برخی توت‏ها وجود دارد. سوربات پتاسیم نمکی بی رنگ است که بسیار محلول در آب است. در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد و جهت جلوگیری از کپک قارچی و تخمیر شدن در پنیر، ماست، فرآورده‏ های گوشتی و فرآورده‏های آردی مانند کیک و کلوچه به کار می‏رود. همچنین در نوشابه‏ ها نیز استفاده می‏شود. کاربرد اصلی آن در صنایع غذایی جهت افزایش عمر مفید محصول است.
برای اطلاعات بیشتر درباره پتاسیم سوربات / اسید اسکوربیک به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
سایت انگلیسیب
سایت انگلیسیبه
سایت انگلیسی
برای اطلاعات بیشتر درباره پتاسیم سوربات / اسید اسکوربیک به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.





 

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد