- صفحه اصلی
- محصولات
- مواد اولیه صنایع غذایی
- نگهدارنده ها
- پتاسیم سوربات
نام محصول : پتاسیم سوربات
شماره CAS: 110-44-1
فرمول: C6-H8-O2
وزن مولکولی : 150.217
چگالی : 1361 گرم بر سانتی متر مکعب
نقطه جوش : 233 درجه سانتی گراد در 760 میلی متر جیوه
نقطه ذوب : 270 درجه سانتی گراد
شماره E : E 202
سوربات پتاسيم E202 را می توان در مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی، کشاورزی / خوراک دام / طیور استفاده کرد. سوربات پتاسیم E202 برای مهار کپک ها و مخمرها در بسیاری از کاربردهای غذایی مانند پنیر، شراب، ماست، گوشت های خشک، سیب سیب، نوشابه ها، نوشیدنی های میوه ای و محصولات پخته شده استفاده می شود.
ضد خوردگی خوب: سوربات پتاسیم می تواند به طور موثری از بقای قارچ ها، مخمرها و باکتری های هوازی جلوگیری کند و از رشد و تولید مثل میکروارگانیسم های مضر استافیلوکوک و سالمونلا جلوگیری کند، اما برای باسیل بی هوازی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و سایر میکروارگانیسم ها بی اثر است.
باکتری ها برای طولانی کردن زمان نگهداری و حفظ طعم غذای اصلی موثرتر هستند. اثر ضد خوردگی آن 5 تا 10 برابر بنزوات سدیم از همان نوع است.
ایمنی بالا: از آنجایی که اسید سوربیک (پتاسیم) نوعی اسید چرب غیراشباع (نمک) است، می تواند توسط سیستم متابولیک بدن جذب شده و به سرعت به دی اکسید کربن و آب تجزیه شود و هیچ باقیمانده ای در بدن وجود ندارد .
طیف گسترده ای از استفاده: در حال حاضر، آن را به طور گسترده ای در مواد غذایی، نوشیدنی، ترشی، تنباکو، دارو، آرایشی، محصولات کشاورزی، خوراک و سایر صنایع استفاده می شود. از روند توسعه، دامنه کاربرد آن هنوز در حال گسترش است.
سوربات ها براي جلوگيري از رشد كپكها و مخمرها در مواد غذايي استفاده ميشود. در حقيقت يك نوع ضد كپك ميباشد و مانع از فساد و خرابي محصول كيك ناشي از فعاليت كپكها ميگردد كه به ميزان مجاز در حد استاندارد به محصول اضافه مي شود.
به طور طبیعی در برخی توتها وجود دارد. سوربات پتاسیم نمکی بی رنگ است که بسیار محلول در آب است. در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد و جهت جلوگیری از کپک قارچی و تخمیر شدن در پنیر، ماست، فرآورده های گوشتی و فرآوردههای آردی مانند کیک و کلوچه به کار میرود. همچنین در نوشابه ها نیز استفاده میشود. کاربرد اصلی آن در صنایع غذایی جهت افزایش عمر مفید محصول است.
سوربات پتاسيم می تواند به طور موثری از فعالیت کپک، مخمر و اکسیژن باکتری ها جلوگیری کند، همچنین از رشد و تولید مثل بوتاکس، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا و سایر میکروارگانیسم های مضر جلوگیری می کند، اما برای باکتری های باسیل بی هوازی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، میکروب های مفیدی مانند پوچ و بی اثر، تقریباً در برابر اثر بی اثر است. توسعه قوی تر از اثر عقیم سازی بود، به طوری که به طور موثر غذا را طولانی تر می کند تا در زمان صرفه جویی شود، و طعم غذای اصلی را حفظ کند. اثر ضد عفونی کننده آن 5-10 برابر محصولات مشابه بنزوات سدیم است.
در حال حاضر در صنایع غذایی، آشامیدنی، ترشیجات، تنباکو، دارو، آرایشی و بهداشتی، محصولات کشاورزی، خوراک و سایر صنایع به طور گسترده ای استفاده می شود. از روند توسعه، دامنه کاربرد آن هنوز در حال گسترش است.
برای اطلاعات بیشتر درباره پتاسیم سوربات / اسید اسکوربیک به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
اين سوربات پتاسيم در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو پتاسیم سوربات ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از شرکت هاي پتاسیم سوربات اطمينان خريداري کرد.
افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش پتاسیم سوربات مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.
قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين پتاسیم سوربات مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت پتاسیم سوربات با کارشناسان فروش شرکت آدونيس گل دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت پتاسیم سوربات و خريد پتاسیم سوربات با شرکت آدونيس گل دارو تماس بگيريد
02188282482 الي ۳
شرکت آدونيس گل دارو