/en
پروتئاز
فواید و عملکرد :
در صنایع سوخت اتانول اسید پروتئاز برای بهبود عملکرد تبدیل به قند و افزایش محصول الکل توسط شکست ساختار دیواره سلولی گرانولوز – استرومال صورت میگیرد . چنین هیدرولیزی مقادیر فراوانی آلفا – آمینونیتروژن آزاد را تولید می کند که منبع نیتروژنی کافی برای میکروزیم می تواند فراهم کند و باعث تولید دوباره مخمر ، افزایش غلظت میکروزیم و افزایش میزان تخمیر و کوتاهی دوره تخمیر و ارتقا ظرفیت تولید تجهیزات تخمیر گردد .
در صنایع غذایی :
چنین اصلاح کننده های مخمری در تولید نان ، کیک و سس برای بهبود کیفیت و طعم به کار برده میشود. در تولید سس سویا برای افزایش میزان اسید آمینه بکاررفته و در آبجو برای جایگزینی پاپائین و بروملین بکار می رود .
در صنایع آبجو سازی : می توان زمان تشکیل دی استیل و کاهش عمل آمدن آبجو را بدست گرفت .
در صنایع غذایی : شتاب در پروتئولیز ، افزایش استفاده از غذا ، کاهش هزینه تولید را در بر دارد .
در صنایع پوست  و چرم: افزایش سطح حاشیه پوست، افزایش درجه خشک شدن و لمس کامل را بدست می دهد .
اطلاعات بیشتر درباره آنزیم پروتئاز

آنزیم پروتئاز

آنزیم پروتئاز
آنزیم پروتئاز
آنزیم پروتئاز
آنزیم پروتئاز

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما