/en
متا بی سولفیت سدیم
کاربرد متا بی سولفیت سدیم
کاربرد متا بی سولفیت سدیم بعنوان یک احیا کننده نگهدارنده مواد غذایی و سفید کننده در صنایع مختلف جهت مواردی از قبیل ذیل استفاده میگردد:
در صنایع غذایی بعنوان نگهدارنده و جلوگیری کننده از فساد مواد غذایی بخصوص در میگوِ، آب میوه
سرکه و آبلیمو ، غذاهای دریایی ،میوه جات خشک و غیره
در صنایع عکاسی در محلول ظهور جهت اسیدی کردن محلول ثبوت
در صنایع چرمسازی جهت آهک زدایی پوست
در صنایع آبکاری جهت تصفیه فاضلاب حاوی یون کروم شش ظرفیتی و جهت جدا کردن کلر اضافی بعد از ازبین رفتن یون سیانید
در صنایع کاغذ سازی جهت سفید گری
در صنایع شیمیایی بعنوان احیا کننده جهت خالص سازی و جداسازی آلدییدها و کتونها و برای تولید سولفوکسیناتها “ماده پایه شامپو بچه”و جهت تولید بعضی رنگهای آلی
در صنایع نساجی بعنوان تمیز و سفید کننده پشم و دیگر الیاف طبیعی ،جهت تولید رنگهای خمره ای
بعنوان حذف کننده کلر بعد از سفیدگری نایلون و بعنوان فعال کننده در پلیمریزاسیون اکریلو نیتریل
در صنایع دارویی حهت تولید استامینوفن و به مقدار کم به بعضی از داروها اضافه میشود
در صنعت ساختمان جهت تولید روان کننده بتون و غیره
در صنعت تصفیه آب جهت کلر زدایی آب قبل از ورود آب به سیستم اسمز معکوس.
در خصوص متداول شدن مصرف متا بی سولفیت سدیم در کارخانجات تولید بیسکوئیت های ویفر و کراکر ونیز تزریق کلوچه خصوصا در هوای سرد که الی القاعده به خاطر قدرت بالای فاز پپتیدی و تشکیل پیوندهای دی سولفور بین گوگرد های سطح بیرونی مولکول های هم جوار صورت میگیرد قدرت گاز پپتیدی را افزایش داده و خاصیت رنولوژیکی خمیر را در جهت فرمان ناپذیری پیش میبرد.علاوه بر موارد فوق حتی پروتئین های سطح بیرونی (فارایابلین) که روی سطح بیرونی گرانول های نشاسته قرارگرفته اند پیوندهای مولکولی تشکیل داده و به این قدرت پپتیدی کمک میکند.ترکیب متا بی سولفیت سدیم که سرطان زا بودن این ماده بر هیچ کس پوشیده نیست قادر به تولید گروه تیول که نهایتا منجر به تولید گروه سولفور تیول می شود و خاصیت الاستیسیته خمیر را کاهش می دهد.
این شرکت  ترکیبی را با مجوز سازمان محترم غذا و دارو و معاونت علوم پزشکی تولید نماید که کاملا مصرف غذایی داشته و بی ضرر است.در این ترکیب از یک احیا کننده قوی استفاده گردیده که با تراکم ابر الکترونی در حاشیه گوگرد های موجود در سطح بیرونی مولکول های گلوتن و نیز فارایابلین از تشکیل پیوندهای (s-s) جلوگیری کرده و نهایتا منجر به لغزندگی مولکول های پروتئین روی یکدیگر گردیده و مقاومت فاز پپتیدی را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد که این امر منجر به ماشین پذیری خمیر و عدم مقاومت آن در برابر تزریق می شود.
ویژگی برتری که این ترکیب نسبت به آنزیم پروتئاز دارد این است که پروتئاز به عنوان یک پپتیداز به صورت
واکنش های non-stopمولکول های پروتئین را شکسته  و این کار را تا آنجایی ادامه میدهد که شبکه پپتیدی بیش از حد ضعیف گردیده و خمیر لحظه به لحظه شل تر میگردد تا جایی که از فرمان پذیری ماشین خارج شد وعمل تزریق خمیر را با مشکل مواجه می کند.
ترکیب تولیدی این شرکت هیچ شکستی بین مولکول های پروتئین انجام نمی دهد بلکه به طور کنترل شده این شبکه پپتیدی را طوری لغزنده میکند که خمیر از ابتدای کار تا انتهای کار به یک اندازه سست میگردد و به هیچ عنوان خمیر از فرمان پذیری ماشین خارج نمی شود.
این ترکیب کلیه ی مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کرده و فاقد هرگونه عوارض جانبی می باشد.

برای اطلاعات بیشتردرباره  سدیم متا بی سولفات کلیک کنید.متابی سولفیت سدیم

متابی سولفیت سدیم
متابی سولفیت سدیم
متابی سولفیت سدیم
متابی سولفیت سدیم
متابی سولفیت سدیم
متابی سولفیت سدیم


برای اطلاعات بیشتردرباره  سدیم متا بی سولفات کلیک کنیدبرای اطلاعات بیشتردرباره  سدیم متا بی سولفات کلیک کنید
برای اطلاعات بیشتردرباره  سدیم متا بی سولفات کلیک کنیدبرای اطلاعات بیشتردرباره  سدیم متا بی سولفات کلیک کنید
رای اطلاعات بیشتردرباره  سدیم متا بی سولفات کلیک کنید

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد