/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 333
بازديد امروز : 174
كل بازديدها : 410245040
افراد آنلاين : 107

سوربیک اسید
 نوعی اسید است که از آن به عنوان ماده‌ای نگهدارنده ، ضد میکروب ، ضد مخمر و ضد کپک در تولید برخی از فراورده‌های غذائی استفاده می‌شود. این اسید قابلیت انحلال اندکی در آب دارد ، به طوری که در دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد در هر ۱۰۰ میلی‌لیتر آب فقط ۰/۱۶ گرم آن قابل حل است.
این اسید در pH بیشتر از ۷ بی‌اثر است و در pH شش و نیم مؤثر واقع می‌شود. معمولاً در فرآورده‌های غذائی پاستوریزه شونده از این اسید استفاده نمی‌شود. زیرا حرارت پاستوریزه کردن باعث تجزیه این اسید می‌شود. از این مادهٔ افزودنی غذائی به میزان مجاز ۰/۰۵ تا ۰/۱ درصد در فراوری پنیر ، ژله ، نوشیدنی‌ها ، شربت‌ها ، شوری‌ها و غیره استفاده می‌شود.
برای اطلاعات بیشتر درباره سوربیک اسید کلیک کنید.

مشاهده لیست کامل افزودنی های غذایی



برای اطلاعات بیشتر درباره سوربیک اسید کلیک کنید.برای اطلاعات بیشتر درباره سوربیک اسید کلیک کنید.برای اطلاعات بیشتر درباره سوربیک اسید کلیک کنید.برای اطلاعات بیشتر درباره سوربیک اسید کلیک کنید.
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد