/en
استابلایزر شیر طعم دار
بازدید سایت

بازديد صفحات : 1299
بازديد امروز : 414
كل بازديدها : 410851352
افراد آنلاين : 184
استابلایزر شیر طعم دار

این محصول متناسب با شرایط تولید شیرهای طعم دار(شیر کاکائو، شیر قهوه و...) در ایران طراحی شده است. استابیلایزر شیر طعم دار  به دو طریق در محصول عمل می کند. ابتدا با اتصال به ذرات کاکائو و تغییر در حجم و بار الکتریکی آنها موجب تعادل سیستم شده و با کمک به پایداری کلوئید حاصل، از رسوب ذرات جلوگیری می نماید. دوم با ایجاد شبکه کلوئیدی قوی، با بالا بردن قوام و ویسکوزیته محصول، بافت  بسیار مناسبی تولید می نماید که در احساس طعم عالی و القاء حس چربی بسیار موفق عمل می کند.

استابیلایزر شیر طعم دار را به صورت مخلوط با شکر در تانک پخت در دمای 45 تا 50 درجه سلسیوس به تدریج به شیر اضافه کنید. پس از ده دقیقه در صورت حل شدن کامل کاکائو را به مخلوط اضافه کنید. سپس طبق روش معمول تولید، فرایند تولید و هموژن را انجام دهید.

مقدار مصرف:
مقدار مصرف 0.1 %-0.2% پیشنهاد می شود.


استابلایزر شیر طعم دار
استابلایزر شیر طعم دار
استابلایزر شیر طعم دار
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد