/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 9162
بازديد امروز : 922
كل بازديدها : 410273650
افراد آنلاين : 147
استابیلایزر کشک

با استفاده از این استابلایزر می توان کشک را به روش وی لس تولید و فیلتر نمود.استابلایزر باعث ایجاد قوام مناسب و همچنین یکنواختی در کشک های پاستوریزه شده و احساس دهنی بسیار مناسبی را برای مصرف کننده ایجاد مینماید ضمنا استفاده از این استابلایزر هیچ گونه آب اندازی در محصول نهایی ایجاد نمیکند و باعث یکنواختی بافت کشک در طول انقضا می شود.
روش مصرف:
در تولید کشک به صورت سنتی :استابلایزر مورد نطر را در آب 55 درجه سانتی گراد کرده سپس به مخزن منتقل کرده و بخوبی میکس شود سپس تا دمای 80 درجه سانتی گراد پاستور میکنیم.
در روش تولید کشک به صورت صنعتی :استابلایزر مورد نطر را مانند روش سنتی در مقداری آب 55 درجه سانتی گراد  حل کرده و به ماست یا پنیر ریکوتا مورد نطر افزوده (پس از پخت ماست یا پنیر ریکوتا و حتی کشک در دمای حدودا 75 الی 80 درجه سانتی گراد رسانده و استابلایزر را به محصول اضافه میکنیم)سپس به خوبی میکس کرده و از هموژنایزر عبور میدهیم.
استابلایزر را همراه ریکوتا یا در صورت استفاده از ماست همراه با ماست به محصول اضافه میکنیم در تولید فرایند ترکیبات هیدروکلوئید فعالیت خود را آغاز میکنند و باعث بافتی بسیار مطلوب در محصول میشود .
مقدار مصرف
مقدار مصرف با توجه به فرمولاسیون و سلیقه مصرف کننده از 0.15 تا 0.25 درصد پیشنهاد میشود.
اطلاعات بیشتر درباره
استابلایزر کشک

استابلایزر کشک
استابلایزر کشک
استابلایزر کشک
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد