/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 9170
بازديد امروز : 922
كل بازديدها : 410273658
افراد آنلاين : 140
استابلایزر پنیر خامه ای

استابیلایزر پنیر خامه ای برای ایجاد بافتی منسجم و خشک در انواع پنیرهای خامه ای و فراوری شده(Process) سخت(Block Cheese) طراحی شده است.از ویژگیهای بارز این ترکیب، قابلیت جذب آب بالا و ایجاد قوام و ویسکوزیته بسیار مناسب آن است که این عامل در کنار یکدیگر باعث ایجاد بافت سفت کره ای منسجم  و بدون آب آزاد می گردد. برای پنیرهای با بافت نرم تر و خامه ای(Spread Able) پیشنهاد می شود از استابیلایزر پنیر خامه ای استفاده  گردد.

روش مصرف:

برای پنیرهای خامه ای که به روش Whey Less تولید می شوند، استابیلایزر پنیر خامه ای را همراه با دیگر افزودنی ها به تدریج به شیر افزوده و پس از انحلال کامل پاستوریزه و هموژن نمایید.این استابیلایزر هیچ تاثیری بر دمای پاستوریزاسیون و فشار هموژن  ندارد. بقیه مراحل را طبق روال معمول ادامه دهید.
با توجه به اینکه این ترکیب موجب رسوب پروتئین های شیر درPH بالاتر از نقطه ایزو الکتریک آنها می شود لذا در مواردی که برای انعقاد از آنزیم استفاده نمی شود، می بایست استابیلایزر پنیرخامه ای را پس از انعقاد کامل و قبل از پخت پنیر به آن افزود. همچنین در روش هایی که سیستم UF و یا سپراتور استفاده می شود، بایستی استابیلایزر را پس از تغلیظ به تدریج به شیر افزوده و پس از انحلال کامل پاستوریزه و هموژن نمود. برای پنیرهای فراوری شده، استابیلایزر پنیر خامه ای را همراه با نمکهای امولسیون کننده به مخلوط بیافزایید.

مقدار مصرف:
مقدار مصرف با توجه به فرمولاسیون و سلیقه ی مصرف کننده از0.15% تا 0.3%  پیشنهاد می شود.
اطلاعات بیشتر درباره استابلایزر پنیر خامه ای

استابلایزر پنیر خامه ای
استابلایزر پنیر خامه ای
استابلایزر پنیر خامه ای
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد