/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 1918
بازديد امروز : 180
كل بازديدها : 412042173
افراد آنلاين : 146
استابلایزر کشش پذیری پنیر پیتزا
استابیلایزر ویژه پنیر پیتزا و موزرلا است این محصول ترکیبی از پروتئین های شیر و آنزیم و هیدروکلوئید می باشد این استابیلایزر به نحوی فرموله شده که در مرحله پخت باعث کشش پذیری بسیار زیاد در محصول می شود و نیز در مرحله پخت در فر بافتی مطلوب و کشش پذیر بسیار مناسب به خود می گیرد.

روش مصرف:
استابیلایزر مخصوص پنیر پیتزا را در مرحله پخت همراه با سیترات سدیم در دو مرحله به محصول اضافه کرده در صورت استفاده نکردن از سیترات بصورت جداگانه در دو مرحله اضافه شود
مقدار مصرف: 5/% الی 8/%
اطلاعات بیشتر درباره استابلایزر پنیر پیتزا

اطلاعات بیشتر درباره استابلایزر پنیر پیتزا
اطلاعات بیشتر درباره
استابلایزر پنیر پیتزا
اطلاعات بیشتر درباره
استابلایزر پنیر پیتزا
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد