/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 1144
بازديد امروز : 242
كل بازديدها : 412081873
افراد آنلاين : 181
گلیسیریل کوکوآت
glyceryl cocoate

پلی اتیلن گلایکول ۷ یا گلیسریل کوکوآت، ماده ای بی رنگ، محلول در آب و محلول های الکلی با بوی قابل تشخیص روغن نارگیل است. این ماده فعال سطحی غیر یونی نوعی استر اسید چرب با منبع غیرحیوانی می باشد و با مواد فعال سطحی آنیونی، کاتیونی و سایر مواد نانیونیک سازگار است. در محدود نرمال بکار رفته مواد آرایشی و بهداشتی پایدار می باشد. جاذب رطوبت، نرم کننده، امولسیون دهنده و دارای حداقل اثر منفی بر روی کف کنندگی محصولات، کمک حلال برای افزدونی هایی ازقبیل اسانس ها و روغن ها می باشد.
 
کاربرد های آن در شامپو بدن و سر، صابون مایع، کف حمام، تونیک مو، لوسیون ها و کرم های پوست، تونیک ها و لوسیون های پاک کننده، لوسیون های بعد از اصلاح صورت می باشد.

شکل ظاهری آن مایع شفاف و عدد اسیدی آن حداکثر 5 است.
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد