طعم دهنده هندوانه (اسانس هندوانه)
ویژگی ها
1. مایع (محلول در آب، محلول در روغن، محلول در آب و روغن) و به شکل پودر
2. اسانس هندوانه مقاوم در برابر حرارت بالا
3. گواهینامه ISO,HACCP,QC
اسانس هندوانه مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات
1. نان، کیک، پفک، شیرینی، بیسکویت
2. انواع نوشیدنی ها
3. شیرینی و آب نبات
4. محصولات لبنی
5. آدامس
6. مواد غذایی دیگر.
برای اطلاعات بیشتر اسانس هندوانه
کلیک کنید.
برای
مشاهده لیست کامل اسانس های میوه ای
خرید اسانس هندوانه کنید.
اسانس هندوانه
کلیک