تاريخ انتشار : 1403/05/26 - 16:26
كد :309
روغن نارگیل
روغن نارگیل
روغن نارگیل
نام محصول : روغن نارگیل
CAS No.: 68140-00-1
Formula: C14h29no2
نقطه ذوب : 60 تا 63 درجه سانتی گراد
رنگ : سفید
نقطه ذوب :60 تا 63 درجه سانتی گراد
مقدار pH (1% محلول) : 9.0-11.0
روغن نارگیل (یا چربی نارگیل) روغنی خوراکی است که از مغز، گوشت و شیر میوه نخل نارگیل به دست میآید.
روغن نارگیل یک چربی جامد سفید رنگ در دمای کمتر از 25 درجه سانتیگراد (77 درجه فارنهایت) و یک روغن مایع شفاف و رقیق در آب و هوای گرمتر است. واریته های تصفیه نشده عطر نارگیل مشخصی دارند. روغن نارگیل به عنوان روغن غذایی و در کاربردهای صنعتی برای تولید مواد آرایشی و شوینده استفاده می شود. این روغن سرشار از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط است .
کاربرد روغن نارگیل
روغن نارگیل یک سورفکتانت غیر یونی با ضخیم شدن و تثبیت حباب عالی است. این محصول دارای حساسیت کم است و به راحتی در آب حل می شود. می توان آن را با سایر سورفکتانت ها مخلوط کرد و به یک محلول شفاف تبدیل شد. به طور گسترده در مواد شوینده استفاده می شود.
روغن نارگیل در شامپو، شستشوی بدن، ضدعفونی کننده دست، محصولات مراقبت از پوست و سایر محصولات، همچنین مناسب برای محصولات پرلیت