/en
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی به علت چگالی بالا و غلظت زیادی که دارد به عنوان یک تغلیظ کننده قوی در صنایع چسب و در بقیه محصولاتی که نیاز به تغلیظ دارد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موارد استفاده:
اسنک
در تولید اسنک سرخ شده و یا اکسترود شده (مانند انواع چیپس) از نشاسته ذرت با آمیلوز بالا استفاده می‌شود
این نشاسته قابلیت جذب روغن را در محصول بالا می برد
باعث می‌شود که چیپس و انواع اسنک به طور یکنواخت سرخ شود
و‌تردی آن را افزایش می دهد
البته باید مد نظر قرار داد که نشاسته ذرت با آمیلوز بالا باید در دماهای بالا (150 تا 170 درجه سانتیگراد) پخته شود تا به درستی حالت #ژلاتینی به خود بگیرد

اطلاعات بیشتر درباره نشاسته سیب زمینی


نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی

نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد