/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 1259
بازديد امروز : 409
كل بازديدها : 410851312
افراد آنلاين : 166
توانایی تحقیقاتی ،جداسازی ،خالص سازی ،آنالیزدارو ،بهینه سازی ،روش کار آنالیز ،طب سنتی ،تعیین مقدار ،
این گروه با داشتن اعضای متخصص در زمینه فارماکوگنوزی و شیمی دارویی و کارشناسان ارشد شیمی کاربردی و شیمی آلی و همچنین امکانات عصاره‌ گیری ، اسانس ‌گیری ، جداسازی ، شناسایی و فرمولاسیون داروها ،‌ در زمینه آنالیز ،‌ جداسازی و تشخیص ت ...
آزمایشگاه کلاسیک
برای ارسال نمونه اینجا کلیک کنید.  آزمایشگاه کلاسیک: عصاره‌ گیری آزمایشگاهی، نیمه ‌صنعتی وصنعتی با دستگاه عصاره گیر به روش پرکوله و ماسوره اسانس‌گیری آزمایشگاهی، نیمه ‌صنعتی و صنعتی با دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب و بخ ...
اسانس رزماری،اسانس گیاهی رزماری ،فروش اسانس رزماری،تولید اسانس رزماری،کاربرد اسانس رزماری،فواید اسان
اسانس رزماری نام علمی:Rosemarinus officinalis اندام مورد استفاده:برگ روش استخراج اسانس رزماری:تقطیر با بخار آب ترکیبات شیمیایی در نتیجه آناليز اسانس رزماری، شامل 1,8 Cineole ، Borneo ،-pinen α ، Camphor ، Linalool ، Camphene ، limonene و ...
اسانس میخک،فروش اسانس میخک،اسانسهای طبیعی ،اسانسهای گیاهی،اوژنول،اسانس،اسانس دارویی،اسانسهای خوراکی
 اسانس  ميخک ترکیبات شیمیایی حاصل از آنالیز اسانس میخک شامل اوژنول،كاربوفلين، الكل، بنزيليك، بنزوات دموتيل، فورفوول و اتيلن مي باشد اوژونول كه ماده اصلي اسانس ميخك است و خاصیت آرام كننده و ضد عفوني كننده دارد از اسانس میخک در دندان پزشكي ...
پذیرش نمونه ،نمونه ،نمونه آزمایشی ،آزمایشگاه ،تجهیزات ،تجهیزات آزمایشگاهی ،استاندارد ،ریجنت ،دانشجو
برای ارسال نمونه اینجا کلیک کنید. مراحل پذیرش نمونه آزمایشگاهی و انجام آنالیز 1-  نمونه وارد مي شود. 2- اگر نمونه ارسالي خارج از شرکت باشد از طرف كدام دانشگاه / سازمان / نهاد /..... است. 3- آزمايشهاي مورد نظر نمونه ، جزء به جزء كنترل مي شود ...
آزمایشگاه آنالیز دستگاهی ،آزمایشگاه تجزیه دستگاهی
برای ارسال نمونه اینجا کلیک کنید. آزمایشگاه آنالیز دستگاهی ( GC - GC/MS - MASS - CHROMATOGRAPHY SPECTROM  - UV vis - FTIR - HPLC ) : مجهز به دستگاه هاي پيشرفته کروماتوگرافی و اسپکتروسکوپی است که توان انجام فعاليت ها و خدمات ذيل را دارا مي باش ...
درباره شرکت،اسانس،اسانس میوه ای،عصاره،گیاهان دارویی،آنالیز دستگاهی،روغن ها،طعم دهنده ،عرقیات،گلاب
 نوع شرکت: خصوصی نوع فعالیت: مواد اولیه صنایع دارویی،آرایشی بهداشتی ،غذایی و شیمیایی زمینه اصلی فعالیت: اسانس های طبیعی ، عصاره های طبیعی  مواد اولیه صنایع دارویی ، مواد اولیه صنایع غذایی ، مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی گواهینامه ها ...
اسانس خیار،انواع اسانس های میوه ای،انواع اسانسهای خوراکی،فروش اسانس خیار،کاربرد اسانس خیار،
اسانس خیار نام علمی:Cucumis Sativus ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس خیار حاوی لینولِیک اسید یا اسید چرب امگا 6، مقدار قابل توجهی اولییک اسید و اسید های چرب دیگر است. ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) 2. اسان ...
اسانس بابونه،فروش اسانس بابونه،کاربرد اسانس بابونه،خواص اسانس بابونه،بابونه اسانس،واردات اسانس بابون
اسانس بابونه ترکیبات شیمیایی درنتیجه آنالیزاسانس بابونه کامفور،کامفن،آلفا پینن،پاراسایمن،لیمونن،کریزانتیل استات،بورنیل استات وفارنسمن است. برای اطلاعات بیشتر به سایت انگلیسی مراجعه نمایید. مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی و طبیعی ...
اسانس کاکوتی ،فروش اسانس کاکوتی،اسانسهای خوراکی ،اسانسهای گیاهی ،فروش اسانس،فروش اسانس میوه ای
اسانس کاکوتی ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیزاسانس کاکوتی پولگون،ژرانیول،آلفا ترپینل استات،تیمول،منتول و آلفا ترپینئول است.    برای خرید اسانس کاکوتی  کلیک کنید. مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی و طبیعی اسانس کاکوتی اسان ...
مقالات گیاهان دارویی،اسانس ها،عصاره ها،اسانسهای میوه ای،اسانسهای خوراکی،طعم دهنده های طبیعی،گیاهان د
اسانس زعفران،فروش اسانس زعفران ،اسانس،اسانسهای خوراکی ،اسانسهای گیاهی،فروش اسانس،فروش اسانس میوه ای
اسانس زعفران ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس زعفران عبارتند از: 1-safranal 2-Pentan 3-Butanoic acid isobutyl ester 4-Butanoic acid isopentyl ester 5-Pentenol 6-Delta -Elemen7-Eucarvon کاربرد اسانس زعفران:صنایع غذایی و رستورانها  بر ...
اسانس مریم گلی،فروش اسانس مریم گلی،اسانسهای گیاهی،فروش انواع اسانسهای طبیعی
اسانس مریم گلی ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیزاسانس مریم گلی ۶۰ تا ۳۵ درصد توچون و بقیه را سینئول، بورنئول و بورنئول استات تشکیل مى‌دهند.  برای اطلاعات بیشتراسانس مریم گلی اینجا کلیک کنید. مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی و طبیعی ...
اسانس هوفاریقون،اسانس،اسانسهای خوراکی ،فروش اسانسهای گیاهی،فروش اسانس هوفاریقون ،فرو
اسانس هوفاریقون ترکیبات عمده در نتیجه آنالیز اسانس هوفاریقون حاصل از تقطیر با بخار آب آلفا – پینن حداقل 65 درصد، سابینن، بتا – پینن ، ترانس اوسیمن  است. مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی و طبیعی برای خرید اسانس هوفاریق ...
اسانس گلپر،اسانس،اسانسهای خوراکی ،فروش اسانسهای گیاهی،فروش اسانس گلپر ،فروش اسا
اسانس گلپر عمده ترین ترکیبات در نتیجه آنالیز اسانس گلپر حاصل از تقطیر با بخار آب  ترانس – آنتول  حداقل 60 درصد، بتا – پینن و ترانس – اوسیمن  . برای اطلاعات بیشتردرباره اسانس گلپر به سایت انگلیسی مراجعه کنید. ...
دارچین
خواص دارچین Cinnamon درخت دارچین دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع 5 تا 7 متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود. گل های آن در فاصله ماه های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می شود. برگ این درخت سبز تیره و دارای گل هایی ب ...
اسانس میخک
اسانس میخک ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیزاسانس میخک  اوژنول، اربوفیلین، الکل بنزیلیک، بنزوات دو متیل، فورفوول و اتیلن است. اوژنول که ماده اصلی اسانس میخک است آرام کننده و ضد عفونی کننده است و از آن در دندان‌پزشکی برای آرام کردن درد دن ...
نعنا،خواص نعناع،عرق نعناع،اسانس نعناع
خواص نعناع نعناع نعنا یا نعناع گیاهی است از تیره دو لپه ای های پیوسته گلبرگ كه سردسته تیره نعناعیان می باشد و جز سبزی های خوراكی است. از محل گره های ساقه، ریشه هایی خارج می شوند كه ساقه جدید را درست می كنند. بنابراین اگر شما فقط یك ساقه نعن ...
لیمو عمانی
لیمو عمانی لیمو عمانی، گونة د‌یگری از لیمو ترش است، به انگلیسی Lime و د‌رخت آن را Lime tree گویند‌. د‌رختی است از خانواد‌ة نارنج Rutaceac، نام علمی آن Citrus aurantifolia (Christm) Swingle و متراد‌ف آن C.medica var ...
رزماری،خاصیت رزماری،خواص رزماری،فروش رزماری،اسانس رزماری،عصاره رزماری،روغن رزماری،
رزماری «رزماری» در درمان زخم های کهنه، پوست های چروک نما و پیر به صورت کمپرس و یا اسانس مؤثر است.از «رزماری» یا «اکلیل کوهی» طی سالیان طولانی در مراقبت از پوست و مو، پاکسازی و سم زدایی از پوست های چرب و مستعد ...
آویشن،عرق آویشن،عرقیات گیاهی،عرقیجات گیاهی،عرق آویشن کاشان،عرق آویشن تهران
آویشن آویشن و خواص مفید آن مصرف خوراکی آویشن دارای اثر خلط آور و ضد سرفه‌ی خوبی می‌باشد. به همین دلیل محصولات زیاد به ویژه به صورت شربت از آن تهیه شده است. آویشن آویشن گیاهی است علفی، دارای شاخه‌های زیاد و چوبی به ارتفاع تا 30 سان ...
اسانس سنبل الطیب،اسانس،اسانسهای خوراکی ،فروش اسانسهای گیاهی،فروش اسانس سنبل الطیب ،فروش اسانس ها
اسانس سنبل الطیب ترکیبات شیمیایی حاصل از آنالیزاسانس ریشه سنبل الطیب عبارتند از: والرون، آلفا پینن، بتا پینن، اسید ایزو والرنیک و ... . که اهمیت فوق العاده ای در صنایع دارویی دارد. برای اطلاعات بیشتر درباره اسانس سنبل الطیب  کلیک کنید. م ...
اسانس اکالیپتوس،فروش اسانس اکالیپتوس با سینئول بالا،اسانس،اسانسهای خوراکی ،فروش اسانسهای گیاهی،
اسانس اكاليپتوس   اين اسانس از برگ هاي تازه وغنچه هاي گل به وسيله تقطير با بخار آب  تهيه مي شود.راندمان آن نيز 800 تا 1000 گرم اسانس براي هر 100کیلو گرم برگ تازه است . اسانس تقطير اول چون زياد خالص نيست مقداري سود به آن مي افزاين ...
اسانس آووکادو،اسانس،اسانسهای خوراکی ،فروش اسانسهای گیاهی،فروش اسانس آووکادو ،فروش اسانس
اسانس آووکادو ترکیبات شیمیایی: آووکادو چرب است و دارای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین Cystine تریپتوفان Tryptophane و تیروسین Tyrosine می باشد . دانه گیاه درای مقدر کمی) در حدود ۲ درصد ) روغن است . این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز ب ...
قسط تلخ و شیرین
قسط تلخ وشیرین به بیخ و یا به اصطلاح علمی ساقه زیر زمینی گیاه ، (( کوشنه )) یا (( قسط )) گفته می شود . به فرانسوی به طور کلی Costus  و Galanga و به انگلیسی Galangal نامند . در زیر مشخصات و نام علمی تعدادی از گیاهانی که ساقه زیرزمینی آنه ...
اسانس مورد،مورد اسانس،فروش اسانس مورد،تولید اسانس مورد،کاربرد اسانس مورد،فواید اسانس مورد،خری
اسانس مورد نتیجه آنالیز شیمیایی حاصل از اسانس  مورد:  برگهای این گیاه دارای 2ـ5/1 درصد حجمی اسانس است که قسمت عمده آن را ترپینولن (Terpinolen) 4/30%، سینئول، لینالول، ترپینئول (Terpineol)، لینالیل استات تشکیل می‌دهد . همچنین در برگ ...
اسانس زیره سیاه،اسانس زیره،اسانس زیره سیاه،اسانس زیره سبز،فروش اسانس زیره،خرید اسانس زیره ،زیره اسان
اسانس زیره سیاه ترکیبات شیمیایی اسانس زیره سیاه زیره دارای 8 درصد تانن ، ماده روغنی مقدار 7 تا 15 درصد ، موم ، موسیلاژ ، موارد زرینی ، مواد قندی مختلف 19 تا 20 درصد مواد ازته و 5/3 تا 9 درصد اسانس است در بذرهای گیاهان یکساله اسانس کمتر از گیاهان د ...
اسانس سیر،فروش اسانس سیر،خرید اسانس سیر،فروشنده اسانس سیر،اسانس سیر طبیعی،اسانس سیر فروش،اسانس سیر ف
اسانس سیر ترکیبات شیمیایی حاصل از آنالیز اسانس سیر به طور عمده تری سولفایدها و دی سولفایدها هستند. اسانس سیر کاربرد وسیعی در صنایع غذایی دارد. برای اطلاعات بیشتر اسانس سیر کلیک کنید. مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی و طبیعی برای خرید اسانس سی ...
اسانس پونه،اسانس خوراکی پونه،فروش اسانس پونه،تولید اسانس پونه،کاربرد اسانس پونه،فواید اسانس پونه،خری
اسانس پونه نام علمی پونه :Mentha pulegium اندام مورد استفاده:برگ رنگ:زرد ترکیبات حاصل از آنالیز اسانس پونه پولگون،1و8 سینئول ،منتو فوران و سیس ایزو پولگون است . برای اطلاعا ت بیشتراسانس پونه کلیک کنید. مشاهده لیست کامل اسانسهای گ ...
اسانس موز،فروش اسانس موز،عطر اسانس موز،طعم اسانس موز،کاربرد اسانس موز،موز اسانس،خاصیت اسانس موز،کیفی
عطر و طعم موز اسانس موز ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر 2. اسانس موز مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC اسانس موز مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پفک،شیرینی،بیس ...
12
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد