/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4650
بازديد امروز : 509
كل بازديدها : 41461931
افراد آنلاين : 90
بهبوددهنده کلوچه

Cookie Improver

امولژل کوکی گلدون (304/2) قابل استفاده در انواع کلوچه و کوکی که باعث ایجاد امولسیون بین فاز روغنی و آبی در خمیر کلوچه و ایجاد خمیری یکنواخت و یکدست با نرمی بافت مطلوب و با مدت زمان تازگی بالا می شود.

امولژل کوکی گلدون (304/2) با حالتی مانند ژل در سطل های 1، 3 و 20 کیلوگرمی ارائه می شود.

بهترین میزان مصرف برحسب وزن کل خمیر، کمتر از 1 درصد می باشد.



بهبوددهنده کلوچه

 
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد