- صفحه اصلی
- محصولات
- مواد اولیه صنایع غذایی
- بهبود دهنده های صنایع غذایی
- بهبود دهنده آرد
بهبوددهنده آرد
Flour Improver
این محصول متشکل از مخلوط چند آنزیم است که برای انواع آرد گندم طراحی شده که با استفاده از این بهبوددهنده خواص گلوتن اطلاح می گردد، به نحوی که خمیر حاصل، الاستیسیته مناسب و قابلیت نگهداری گاز در آن بالا می باشد.
در نتیجه خمیر قدرت تحمل بیشتری در مقابل تخمیر دارد و حجم و تخلخل عالی تولید می شود.
شکل ظاهری پودری و در پاکت های 10 کیلوگرمی ارائه می شود.
بهبوددهنده آرد