عطر و طعم میوه (اسانس های میوه ای)
مشخصات
1. طعم میوه
2. مایع، پودر، امولسیون
3. دوز مصرفی: 0.1٪ -0.5٪
4. کاربرد در انواع مواد غذایی
5. ISO، HACCP
کاربرد در انواع مواد غذایی مانند شیرینی سازی، اسنیک، مواد غذایی نانوایی، آب نبات، بستنی، آب میوه، نوشیدنی، لبنی
محصولات و غیره
نگهداری و حمل و نقل: باید در انبار خشک و تهویه مناسب ذخیره شده از آلودگی بوهای گوناگون،
نور خورشید و باران هنگام حمل و نقل جلوگیری شود. در شرایط که محصول مهر و موم شده باشد به مدت سه سال کیفیت خود را حفظ خواهد کرد.
برای اطلاعات بیشتردرباره اسانسهای میوه ای
کلیک کنید.
مشاهده لیست کامل اسانس های میوه ای
برای خرید اسانسهای میوه ای کلیک کنید.