تلفن
تلفن

88282482 021       88282483  021
ساعات کار
ساعات کار

شنبه تا چهارشنبه 8 -17

سوربات پتاسيم / اسید اسکوربیک

نام محصول : سوربات پتاسيم
شماره CAS: 110-44-1
فرمول: C6-H8-O2
وزن مولکولی :  150.217
چگالی :  1361 گرم بر سانتی متر مکعب
نقطه جوش :  233 درجه سانتی گراد در 760 میلی متر جیوه
 نقطه ذوب :  270 درجه سانتی گراد
شماره E : E 202
پتاسیم سوربات

سوربات پتاسيم E202 را می توان در مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی، کشاورزی / خوراک دام / طیور استفاده کرد. سوربات پتاسیم E202 برای مهار کپک ها و مخمرها در بسیاری از کاربردهای غذایی مانند پنیر، شراب، ماست، گوشت های خشک، سیب سیب، نوشابه ها، نوشیدنی های میوه ای و محصولات پخته شده استفاده می شود.

ضد خوردگی خوب: سوربات پتاسیم می تواند به طور موثری از بقای قارچ ها، مخمرها و باکتری های هوازی جلوگیری کند و از رشد و تولید مثل میکروارگانیسم های مضر استافیلوکوک و سالمونلا جلوگیری کند، اما برای باسیل بی هوازی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و سایر میکروارگانیسم ها بی اثر است.

باکتری ها برای طولانی کردن زمان نگهداری و حفظ طعم غذای اصلی موثرتر هستند. اثر ضد خوردگی آن 5 تا 10 برابر بنزوات سدیم از همان نوع است.



                                                                                     


ایمنی بالا: از آنجایی که اسید سوربیک (پتاسیم) نوعی اسید چرب غیراشباع (نمک) است، می تواند توسط سیستم متابولیک بدن جذب شده و به سرعت به دی اکسید کربن و آب تجزیه شود و هیچ باقیمانده ای در بدن وجود ندارد .

طیف گسترده ای از استفاده: در حال حاضر، آن را به طور گسترده ای در مواد غذایی، نوشیدنی، ترشی، تنباکو، دارو، آرایشی، محصولات کشاورزی، خوراک و سایر صنایع استفاده می شود. از روند توسعه، دامنه کاربرد آن هنوز در حال گسترش است.

سوربات ها براي جلوگيري از رشد كپكها و مخمرها در مواد غذايي استفاده ميشود. در حقيقت يك نوع ضد كپك ميباشد و مانع از فساد و خرابي محصول كيك ناشي از فعاليت كپكها ميگردد كه به ميزان مجاز در حد استاندارد به محصول اضافه مي شود.

به طور طبیعی در برخی توت‏ها وجود دارد. سوربات پتاسیم نمکی بی رنگ است که بسیار محلول در آب است. در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد و جهت جلوگیری از کپک قارچی و تخمیر شدن در پنیر، ماست، فرآورده‏ های گوشتی و فرآورده‏های آردی مانند کیک و کلوچه به کار می‏رود. همچنین در نوشابه‏ ها نیز استفاده می‏شود. کاربرد اصلی آن در صنایع غذایی جهت افزایش عمر مفید محصول است.

سوربات پتاسيم می تواند به طور موثری از فعالیت کپک، مخمر و اکسیژن باکتری ها جلوگیری کند، همچنین از رشد و تولید مثل بوتاکس، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا و سایر میکروارگانیسم های مضر جلوگیری می کند، اما برای باکتری های باسیل بی هوازی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، میکروب های مفیدی مانند پوچ و بی اثر، تقریباً در برابر اثر بی اثر است. توسعه قوی تر از اثر عقیم سازی بود، به طوری که به طور موثر غذا را طولانی تر می کند تا در زمان صرفه جویی شود، و طعم غذای اصلی را حفظ کند.  اثر ضد عفونی کننده آن 5-10 برابر محصولات مشابه بنزوات سدیم است.  
در حال حاضر در صنایع غذایی، آشامیدنی، ترشیجات، تنباکو، دارو، آرایشی و بهداشتی، محصولات کشاورزی، خوراک و سایر صنایع به طور گسترده ای استفاده می شود. از روند توسعه، دامنه کاربرد آن هنوز در حال گسترش است.


                                                                      

سوربات پتاسیم یک افزودنی رایج غذایی است که به عنوان سوربات پتاسیم نیز شناخته می شود. این اسید سوربیک به شکل نمک پتاسیم، با فرمول شیمیایی C6H7KO7، معمولا به شکل کریستال های سفید یا پودر است. سوربات پتاسیم یک محصول طبیعی است که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات موجود در طبیعت مانند سیب، گلابی، انگور، مرکبات، هویج و غیره وجود دارد.

در صنایع غذایی، سوربات پتاسیم عمدتاً به عنوان نگهدارنده برای افزایش ماندگاری مواد غذایی و حفظ کیفیت غذا استفاده می شود. می تواند به طور موثری از رشد میکروارگانیسم های موجود در غذا از جمله باکتری ها، کپک ها و مخمرها جلوگیری کند و در نتیجه احتمال فساد و خراب شدن مواد غذایی را کاهش دهد. سوربات پتاسیم علاوه بر اینکه یک ماده نگهدارنده است، می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز عمل کند و به جلوگیری از اکسید شدن چربی ها و روغن های موجود در غذا و به تاخیر انداختن روند پیری غذا کمک کند.
 


اگرچه سوربات پتاسيم به طور گسترده در صنایع غذایی استفاده می شود و به عنوان یک افزودنی غذایی نسبتاً ایمن در نظر گرفته می شود، اما همچنان لازم است هنگام استفاده از آن از مقررات و استانداردهای مربوطه پیروی کرد، استفاده از آن را کنترل کرد و از رعایت الزامات ایمنی مواد غذایی اطمینان حاصل کرد.

سوربات پتاسیم عمدتاً به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می شود و کاربردهای اصلی آن شامل موارد زیر است:

مهار رشد میکروبی: سوربات پتاسیم اثر مهار رشد میکروارگانیسم ها (مانند باکتری ها، کپک ها و مخمرها) را دارد و در نتیجه ماندگاری مواد غذایی را افزایش داده و احتمال فساد و خراب شدن مواد غذایی را کاهش می دهد.

حفظ کیفیت غذا: با مهار رشد میکروارگانیسم ها، سوربات پتاسیم می تواند به حفظ تازگی، طعم و محتوای غذایی غذا و حفظ کیفیت غذا کمک کند.

پایداری: سوربات پتاسیم همچنین می تواند به تثبیت سایر مواد موجود در غذا، جلوگیری از اکسید شدن غذا، تغییر رنگ و بدتر شدن طعم و افزایش ماندگاری غذا کمک کند.

نگهدارنده های طبیعی جایگزین: به دلیل خواص ضد باکتریایی و پایداری آن، سوربات پتاسیم اغلب به عنوان جایگزینی برای نگهدارنده های طبیعی برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی و نگهداری طولانی مدت استفاده می شود.


                                                                  


به طور کلی سوربات پتاسیم به عنوان یک افزودنی موثر غذایی در مواد غذایی مختلف در صنایع غذایی از جمله محصولات میوه و سبزیجات، آب میوه ها، ماست، فرآورده های گوشتی، نان، بیسکویت و غیره برای افزایش ماندگاری استفاده می شود. غذا و حفظ کیفیت و ثبات.

سوربات پتاسيم عمدتاً به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می شود و عملکردهای آن عبارتند از:

مهار رشد میکروبی: سوربات پتاسیم می تواند به طور موثری از رشد میکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها، کپک ها و مخمرها در غذا جلوگیری کند و در نتیجه ماندگاری غذا را افزایش دهد.

افزایش ماندگاری مواد غذایی: با مهار رشد میکروارگانیسم ها، سوربات پتاسیم می تواند از فاسد شدن و فاسد شدن غذا در طول نگهداری و حمل و نقل جلوگیری کند و به غذا اجازه می دهد برای مدت طولانی تری تازه و خوراکی بماند.

حفظ کیفیت غذا: سوربات پتاسیم به حفظ طعم، رنگ و محتوای غذایی غذا کمک می کند و از از دست دادن کیفیت اولیه غذا به دلیل آلودگی باکتریایی جلوگیری می کند.

جلوگیری از واکنش های اکسیداسیون: سوربات پتاسیم همچنین می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند تا از اکسید شدن چربی ها و روغن های موجود در مواد غذایی تا حد مشخصی جلوگیری کند و روند پیری غذا را به تاخیر بیندازد.


                                                                      


یکی از مصرف کنندگان عمده سوربات پتاسیم، صنایع شراب سازی است. سوربات پتاسیم به عنوان یک تثبیت کننده شراب استفاده می شود زیرا هنگامی که به شراب اضافه می شود، اسید سوربیک تولید می کند که عامل فعالی است که رشد مخمر را مهار می کند. مخمرهای باقیمانده موجود در شراب به تخمیر باقی مانده قند به الکل تا زمان مرگ ادامه می دهند. همچنین برای جلوگیری از تخمیر مجدد این شراب ها استفاده می شود. سوربات پتاسیم معمولاً در غلظت های بین 0.025٪ تا 0.1٪ در صنایع غذایی و شراب استفاده می شود. بیشتر در محیط های کمی اسیدی فعال است. pH باید به اندازه کافی پایین باشد تا بتواند اسید آزاد را که برای فعالیت کارآمد مورد نیاز است آزاد کند.

این به طور گسترده ای در صنایع مراقبت شخصی و آرایشی برای جلوگیری از رشد میکروبی و در نتیجه افزایش عمر مفید این محصولات استفاده می شود. یکی از مزایای مهم سوربات پتاسیم، محدوده pH گسترده آن است، یعنی بین 2 تا 6.5. غلظت معمولی سوربات پتاسیم که معمولاً در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود زمانی بین 0.15٪ - 0.3٪ زمانی که به تنهایی استفاده می شود یا 0.1٪ - 0.2٪ در ترکیب با سایر مواد نگهدارنده استفاده می شود.

غلات و خوراک حاوی رطوبت و مواد مغذی کافی برای حمایت از رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها هستند، بنابراین سوربات پتاسیم اغلب در صنایع کشاورزی به عنوان نگهدارنده برای خوراک دام و در تیمار بذر در صورت ترکیب با پروپیونات سدیم استفاده می شود.

سوربات پتاسیم همچنین در صنایع داروسازی برای حفظ فرآورده های مایع و افزایش ماندگاری این محصولات استفاده می شود.

رنگ سفید، طبیعت بی بو و بی مزه یکی از دلایل اصلی استفاده از سوربات پتاسیم در این صنایع است زیرا با رنگ، بو، طعم و ظاهر اصلی این محصولات تداخلی ندارد. همچنین در طیف وسیعی از دما موثر است.



                                                                                

خواص شیمیایی سوربات پتاسیم

سوربات پتاسيم یک جامد کریستالی سفید رنگ در دمای اتاق است، ترکیب خالص دارای محدوده نقطه ذوب بین 132 درجه سانتی گراد تا 137 درجه سانتی گراد و چگالی 1.363 گرم بر سانتی متر مکعب است. در دمای بالای 60 درجه سانتیگراد، سوربات پتاسیم شروع به تعالی می کند.

در آب، اتانول، پروپیلن گلیکول و اتیل الکل محلول است. در استون، کلروفرم، روغن ذرت و اتر کمی محلول است. در بنزن نامحلول است.

نحوه عملکرد سوربات پتاسیم و سایر سوربات ها از طریق تغییر غشای سلولی، مهار آنزیم های خاص موجود در سلول های میکروارگانیسم، مهار سیستم های انتقال سلول و ایجاد شار پروتون به داخل سلول است. همچنین مشخص شده است که سوربات پتاسیم در برابر هاگ های باکتری ها فعال است و این کار را با اثر بر مراحل پس از اتصال فرآیند تشکیل هاگ و مهار آنزیم های خاص درون هاگ انجام می دهد .

سوربات پتاسیم یک افزودنی متداول در غذا، نوشیدنی و سایر محصولات فاسد شدنی است. این ماده به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند و به طور موثر به عنوان یک مهار کننده رشد باکتری و قارچ در اقلام مصرفی عمل می کند. 



                                                                          

برای اطلاعات بیشتر درباره پتاسیم سوربات / اسید اسکوربیک به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.

سوربات پتاسيم را از کجا بخرم :

اين سوربات پتاسيم در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو پتاسیم سوربات ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي پتاسیم سوربات معتبر و با اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي سوربات پتاسيم:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش پتاسیم سوربات مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي سوربات پتاسيم:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين پتاسیم سوربات مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت پتاسیم سوربات  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس گل دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت پتاسیم سوربات و خريد پتاسیم سوربات با شرکت آدونيس گل دارو تماس بگيريد .
02188282482 الي ۳
شرکت آدونيس گل دارو