/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4569
بازديد امروز : 301
كل بازديدها : 489391
افراد آنلاين : 189
اسانس زعفران
ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس زعفران عبارتند از:

1-safranal 2-Pentan 3-Butanoic acid isobutyl ester 4-Butanoic acid isopentyl ester 5-Pentenol 6-Delta
-Elemen7-Eucarvon
کاربرد اسانس زعفران:صنایع غذایی و رستورانها

 
اسانس زعفران یک اسانس بسیار پر طرفدار و معطر است که در پخت و پز خانگی و تهیه غذا به شیوه صنعتی کاربرد زیادی دارد. این اسانس زعفران  در دو شکل مایع و پودر تولید می شود. این اسانس به شیوه تقطیر از گیاه ارزشمند زعفران حاصل می شود. اسانس تولید شده از گیاه زعفران در دو دسته خوراکی و غیر خوراکی در بازار موجود است. علی رغم اینکه گیاه زعفران گیاه نسبتا گران قیمتی است؛ ولیاسانس زعفران از قیمت مطلوبی برخوردار است.​
 
 
 
 
 
 
 
 
امروزه به دلیل افزایش روزافزون استفاده از فضای مجازی و شرایط موجود ناشی از بیماری کرونا و در جهت حفظ فاصله اجتماعی، خرید اسانس زعفران به‌عنوان یکی از معطرترین و مشهورترین اسانس‌های موجود در بازار است.

  اسانس زعفران خوراکی حلال درآب وروغن بصورت مایع میباشد



برای اطلاعات بیشتر به سایت انگلیسی مراجعه کنید.

مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی و طبیعی

 

سایت انگلیسی

سایت انگلیسی

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد