تلفن
تلفن

88282482 021       88282483  021
ساعات کار
ساعات کار

شنبه تا چهارشنبه 8 -17
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/12/14 - 10:34
كد :138

پودر کاکائو

پودر کاکائو

پودر کاکائو

آیا پودر کاکائو همان پودر کاکائو است؟
تفاوت بین کاکائو و پودر کاکائو چیست؟
جواب در گرما است. پودر کاکائو و پودر کاکائو بسیار شبیه هستند، تنها تفاوت این است که کاکائو در دمای بسیار بالاتری پردازش می شود (و اغلب کاکائو بسته بندی شده حاوی شکر و لبنیات اضافه شده است).

پودر کاکائو برای چیست؟
فواید پودر کاکائو

پودر کاکائو سرشار از فلاونوئیدها است که نشان داده شده است به کاهش فشار خون، بهبود جریان خون به مغز و قلب و جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو و کاکائو ممکن است بر نحوه پاسخ بدن شما به انسولین تأثیر بگذارد که می تواند شانس ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

 

 

انواع پودر کاکائو کارگیل

پودر کاکائو هلندی کارگیل دو نوع دارد: پودر نچرال و پودر آلکالایز

پودر کاکائو هلندی نچرال

پودر کاکائو نچرال همان پودر طبیعی است که در فرآیند فراوری هیچ‌گونه افزودنی به آن اضافه نمی‌شود و خاصیت قلیایی ندارد. رنگ روشن‌تر و تلخی زیاد از نشانه‌های آن است. همینطور دارای PH(خاصیت اسیدی) 5.6 است.

پودر کاکائو هلندی آلکلایز

پودر کاکائو آلکلایز کارگیل به معنای قلیایی شده است که در ایران به نسبت پودر نچرال مصرف بیشتری دارد و همینطور رنگ تیره‌تر و طعم تلخی نرم‌تری دارد.

 

 

اسانس کاکائو

اسانس کاکائو برای طعم و عطر دار کردن پودر کاکائو های کم کیفیت مورد استفاده قرار میگیرد.

اسانس کاکائو، ترکیبی معطر با بوی کاکائو است که در حالت فیزیکی مایع عرضه می‌شود. از اسانس کاکائو در خوراکی‌های مختلف از جمله شکلات‌ها، بستنی و کیک‌ها استفاده می‌شود. این محصول بویی مطبوع دارد و می‌توان از آن برای معطر کردن هوای اتاق و سرویس بهداشتی استفاده کرد. از اسانس کاکائو به علاوه برای معطر کردن محصولات آرایشی و بهداشتی تجاری  هم استفاده می‌شود، همچنین می‌توان از این محصول در معطر کردن فرمولاسیون‌های شخصی صابون‌ها و کرم‌های دست ساز و همچنین سایر فرمولاسیون‌های دست ساز و خانگی مورد نظر خود می‌توانید استفاده کنید. استفاده از اسانس خوراکی کاکائو در کاربردهای خوراکی و هم در مواردی که قرار است روی پوست استعمال شود، خطری ایجاد نمی‌کند. به علاوه استفاده از اسانس کاکائو در کنار سایر اسانس‌ها موجب هم افزایی خواصش می‌شود.

انواع اسانس و طعم دهنده مخصوص صنعت شیرینی و شکلات و آب میوه  و سس و انواع  اسانس مخصوص فراوارده های گوشتی ،بستنی و فراورده های یخی.