تاريخ انتشار : 1403/10/04 - 13:08
كد :332
پودر کاکائو GT50
پودر کاکائو GT50
پودر کاکائو GT50
پودر کاکائو GT50
پودر کاکائو GT50 دارای چربی پرکالری و پروتئین و کربوهیدرات فراوان است. مقدار معینی از آلکالوئیدها، تئوبرومین در پودر کاکائو وجود دارد که وظیفه انبساط عروق خونی و بهبود گردش خون انسان را بر عهده دارد. با دانه های طبیعی کاکائو به عنوان ماده خام، پودر جامد قهوه ای قرمز که با فرآیندهایی مانند غربال کردن، برشته کردن، آسیاب کردن و باز کردن، استریل کردن، پرس ماشینی، آسیاب و غیره تولید می شود.
پودر کاکائو GT50 در پخت و پز: در پخت کیک، کلوچه، براونی و سایر دسرها استفاده می شود و طعم شکلاتی غنی را ارائه می دهد.
پودر کاکائو GT50 در نوشیدنی ها: پودر کاکائو در تهیه هات چاکلت، شیر شکلات، اسموتی ها و نوشیدنی های مختلف با طعم شکلات استفاده می شود.
پودر کاکائو GT50 در شیرینی ها: شکلات ها، ترافل ها و آب نبات ها اغلب از پودر کاکائو به عنوان ماده اولیه برای طعم شکلاتی خود استفاده می کنند.
پودر کاکائو GT50 در دسرها: در تهیه موس، پودینگ، بستنی و سایر خوراکی های شیرین استفاده می شود.
پودر کاکائو GT50 در غذاهای مرزه: در برخی از دستور العمل های آشپزی، پودر کاکائو را در غذاهای شور، به ویژه در مارینادها یا سس های گوشتی خاص، برای افزودن عمق و غنای اضافه می کنند.
پودر کاکائو GT50 در غذاهای سالم: به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن در کافه های سلامت، شیک های پروتئینی و مکمل ها یافت می شود.