تاريخ انتشار : 1403/11/21 - 11:45
كد :346
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن
نام محصول : BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن
شماره CAS: CAS 128-37-0
فرمول مولکولی : C15h24o
نقطه ذوب: 69-71 درجه سانتیگراد
نقطه جوش : 265 درجه سانتیگراد
چگالی : 1.048 گرم بر سانتی متر مکعب
ظاهر: پودر کریستالی سفید
حلالیت : محلول در اتانول، استون، بنزن، روغن سویا، روغن پنبه دانه، گوشت خوک، نامحلول در آب، گلیسرول، پروپیلن گلیکول.
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن یک ماده بر پایه تولوئن است که به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن یک مشتق از فنل با خواص آنتی اکسیدانی است. این یک ترکیب مصنوعی رایج است که به عنوان نگهدارنده در فرمولاسیون های آرایشی برای تثبیت فرمولاسیون و جلوگیری از اکسید شدن آن استفاده می شود. خواص فرمولاسیونی مانند رنگ، بو و بافت را حفظ می کند که ممکن است با قرار گرفتن در معرض هوا تغییر کند.
BHT عمدتا به عنوان یک آنتی اکسیدان برای جلوگیری از فساد فرمولاسیون های آرایشی، به ویژه آنهایی که حاوی روغن یا چربی در پایه آب هستند، استفاده می شود. در محصولات آرایشی و بهداشتی مختلف که ماهیتی آبی دارند و حاوی مواد موثره یا عصاره های گیاهی هستند استفاده می شود. در برابر دمای بالا مقاومت می کند و خود مواد اولیه را تثبیت می کند و در فرآیند تولید مواد اولیه نیز استفاده می شود. اغلب در غلظت های بین 0.0001٪ تا 0.5٪ استفاده می شود.
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن در مراقبت از پوست:
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن با جلوگیری از اکسیداسیون، ماندگاری محصولات مراقبت از پوست را افزایش می دهد. همچنین به عنوان یک آنالوگ مصنوعی ویتامین E عمل می کند. مشابه ویتامین E، BHT از خوداکسیداسیون جلوگیری می کند، جایی که ترکیبات آلی غیراشباع موجود در فرمولاسیون آرایشی ممکن است با تغییر رنگ، بافت یا کارایی آنها توسط اکسیژن مورد حمله قرار گیرند.
BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن یک ماده شیمیایی مصنوعی است که معمولاً به عنوان نگهدارنده در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود. مشابه ماده نگهدارنده مصنوعی هیدروکسی آنیزول بوتیله (BHA) که اغلب با آن استفاده می شود، BHT یک آنتی اکسیدان است که در روغن ها و چربی های حیوانی محلول است (در واقع حلالیت بیشتری نسبت به BHA دارد). هر دو BHA و BHT برای افزایش ماندگاری غذاهای فرآوری شده با کاهش وقوع اکسیداسیون و ترشی استفاده می شوند. به جای اینکه مستقیماً به خود غذا اضافه شود، BHT معمولاً به مواد بسته بندی اضافه می شود و از آنجا که در طول ذخیره سازی به غذا تبخیر می شود. از آنجایی که ممکن است در صورت استفاده به این روش به عنوان یک افزودنی غذا طبقه بندی شود، از نظر قانونی نیازی به ذکر آن با سایر مواد در برچسب غذا نیست.
غذاهای فرآوری شده که به احتمال زیاد حاوی BHT بوتیل هیدروکسی تولوئن هستند عبارتند از آدامس، مخمر خشک فعال، غذاهای راحت منجمد، محصولات غلات آماده، تنقلات آماده، گوشت خشک و فرآوری شده، تکه های سیب زمینی، محصولات برنج غنی شده و شیرینی. BHT همچنین یک نگهدارنده شیمیایی است که در خوراک دام و داروها استفاده می شود. بنابراین خوردن گوشتها و محصولات لبنی غیر ارگانیک ممکن است راه دیگری برای مواجهه با آن باشد. علاوه بر کاربرد آن در نگهداری مواد غذایی، BHA در ساخت لاستیک، لاستیک و نفت نیز استفاده می شود و یکی از اجزای تشکیل دهنده برخی از لوازم آرایشی است.